پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۱

برگ جدیدی از پرونده فساد در شورا و شهرداری بناب ورق خورد؛

دستگیری ۱۰ متهم جدید در پرونده شورای اسلامی شهر و شهرداری بناب

دستگیری ۱۰ متهم جدید در پرونده شورای اسلامی شهر و شهرداری بناب

بناب - با حکم مقامات قضایی ۱۰ نفر از شهروندان بنابی در ادامه پرونده مربوط به ارتشاء و اختلاس در شورای اسلامی شهر و شهرداری بناب دستگیر و بازداشت شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، با دستگیری این ۱۰ نفر تعداد دستگیر شدگان تاکنون در ارتباط با این پرونده به ۲۸ نفر افزایش یافت.

نخستین دستگیری از سریال بازداشت کارکنان شهرداری بناب به اتهام تبانی و اخذ رشوه در حالی حدود دو ماه پیش اتفاق افتاد که برخی منابع آگاه از احتمال تداوم این دستگیری ها به دلیل گستردگی دامنه آن خبر داده بودند.

دادستان عمومی و انقلاب تبریز نیز چهارشنبه هفته گذشته از دستگیری شهردار و ۱۷ نفر از کارکنان شهرداری و همچنین پیمانکاران ساختمانی به اتهام ارتشاء و اختلاس خبر داده و گفته بود پرونده قضایی برای این افراد تشکیل شده و روند تحقیقات ادامه دارد.

به گفته موسی خلیل اللهی، بررسی ها و تحقیقات انجام شده حکایت از این دارد که ۱۸ نفر تاکنون در این پرونده مرتکب جرم شده اند که از این تعداد سه نفر پیمانکار، یک نفر عضو شورای اسلامی شهر بناب و بقیه از کارکنان شهرداری از جمله شهردار این شهر هستند که اتهام آن ها ارتشاء است.

بر اساس اخبار موثق دستگاه قضایی حکم جلب ده نفر از شهروندان را در ارتباط با این پرونده صادر کرده است اما تا آخرین لحظه مخابره این خبر هنوز از تعداد دستگیر شدگان نهایی اطلاعاتی در دست نیست.

کد خبر 3849201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha