پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۳۴

معاون تربیت بدنی و سلامت قزوین:

۲۰۰ کارگاه آموزشی ویژه دانش آموزان در قزوین برگزار می شود

۲۰۰ کارگاه آموزشی ویژه دانش آموزان در قزوین برگزار می شود

قزوین- معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش قزوین ار برگزاری ۲۰۰ کارگاه آموزشی با موضوع توانمندسازی روانی-اجتماعی دانش آموزان در سطح مدارس استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عین اله صادقی ظهر چهارشنبه در دومین جلسه کمیته پیشگیری از آسیب های اجتماعی و سوء مصرف مواد مخدر که با حضور  کارشناسان آموزش و پرورش و اداره کل بهزیستی قزوین در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد اظهار داشت: باید در مدارس زمینه شناسایی عوامل خطر و محافظ در خصوص انواع آسیب های اجتماعی از جمله سوء مصرف مواد فراهم شود و به دانش آموزان کمک شود که در راستای کاهش آسیب های اجتماعی گام بردارند.

معاون تربیت بدنی و سلامت قزوین خاطر نشان کرد: تعداد ۱۲ هزار نفر از دانش آموزان پایه دهم متوسطه، ۲۴ هزار نفر از اولیاء دانش آموزان و تعداد ۸۰۴ نفر از فرهنگیان تحت آموزش طرح توانمند سازی روانی– اجتماعی دانش آموزان قرار می گیرند.

وی تصریح کرد: امروزه آسیب های اجتماعی فضای مجازی نیز از معضلات جامعه است، استفاده نابجا از فضایهای مجازی منجر به بروز آسیب های اجتماعی-روانی می شود که باید این موضوع مورد توجه ویژه قرار گیرد.

معاون تربیت بدنی و سلامت قزوین تصریح کرد: باید در تهیه کتاب های درسی دانش آموزان موضوع آسیب های اجتماعی نیز گنجانده شود و به آنان نحوه صحیح و درست پیشگیری از آسیب ها آموزش داده شود.

صادقی اضافه کرد: رد حال حاضر ۱۸ سمن در استان فعالیت می کنند و در حال حاضر به ۴۰ تا ۵۰ سمن در استان نیازمندیم، در بحث خیرین نیز ما بدنبال مشارکت هر چه بیشتر آنان در بحث پیشگیری از آسیب ها هستیم تا بتوانیم از تجربیات و خدمات ارزنده آنان استفاده بهینه کنیم.

وی گفت: در بخش تولید آثاری از قبیل انشا و یا فیلم مستند در این حوزه با تمامی توان، آثار دانش آموزان را مورد حمایت قرار می دهیم، این آثار برای دانش آموزان مدرسه و همچنین اولیاء آنان برای تأثیر پذیری هرچه بیشتر و کاربردی کردن آن ارائه می شود.

کد خبر 3855972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha