رييس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن استان تهران در نشست اعضاي اين اتاق با بيان اين مطلب و در باره ويژگي آيين نامه اتاق تهران در مقايسه با اتاق ايران گفت: تشكيل كميسيونها با حضور حداكثر پنج نفر وتجديد انتخابات اعضاي كميسيونها هر دو سال يكبار و بنا به درخواست اعضاي كميسيون از ويژگيهاي آيين نامه اتاق تهران است
محمد رضا بهزاديان با اشاره به صدوركارتهاي عضويت و بازرگاني در هفت ماهه امسال تصريح كرد: ازهشت هزار و 229 كارت صادر شده در سراسر كشور، استانهاي تهران با دو هزار و 895 كارت بيشترين كارت صادر شده را به خود اختصاص داد.
وي افزود: استانهاي ايلام و خراسان به ترتيب با 623 و 523 كارت ، رتبه دوم و سوم را از نظر تعداد كارتهاي عضويت و بازرگاني به خود اختصاص دادند.
وي گفت: اين در حالي است كه تعداد كارت صادر شده در استان تهران در سال جاري نسبت به مدت مشابه در سال گذشته حدود دو هزار و 206 كارت كاهش يافته است .
بهزاديان افزود : استانهاي كهگيلويه و بوير احمد ، خرم آباد و زنجان به ترتيب با 50 ، 45 و 19 كارت صادر شده كمترين ميزان كارت صادر شده را به خود اختصاص دادند .
وي با اشاره به ديدار هيات عراقي با نمايندگان ايراني در استان خوزستان افزود: تامين انرژي از طريق ايران براي دو نيروگاه در شهر بصره ، همكاري در زمينه فولاد سازي و مشاركت در 127 طرح عمراني در كشور عراق از پيامدهاي مذاكرات هيات عراقي با نمايندگان اتاق ايران ذكر كرد .
بهزاديان همكاري با تونس در زمينه صنايع غذايي، قطعات خودرو ، لوازم خانگي و نشست يكروزه بازرگانان زن استان تهران را در ماههاي آينده از بر نامه هاي اجرايي اتاق بازرگاني استان تهران ذكر كرد .


نظر شما