۳۰ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۵۹

در ایلام انجام شد؛

برگزاری آیین خون بس میان دو خانواده از ایل «شوهان» و «ریزوند»

برگزاری آیین خون بس میان دو خانواده از ایل «شوهان» و «ریزوند»

ایلام-ایلام - مراسم خون بس و صلح و سازش میان دو خانواده از ایل شوهان با ریزوند در شهر ایلام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر سرپرست شوراهای حل اختلاف استان ایلام در این مراسم گفت: با همراهی بزرگان، معتمدان، ریش سفیدان رایزنی های دامنه داری برای ایجاد صلح و سازش میان خانواده های احمدی از طایفه ریزوند و بلوچی از طایفه شوهان انجام داد تا زمینه برقراری صلح و سازش بین این دو خانواده فراهم شود.

علی اکرم داودی نیا افزود: به دلیل وقوع یک فقره قتل طی سال های گذشته مشکلاتی بین این دو خانواده ایجاد شده بود.

وی ادامه داد: پس از اینکه پرونده به دیوان عالی کشور ارسال می شود قتل عمد نقض و به شبه عمد تغییر پیدا کرد و در مرحله اجرا با همراهی بزرگان و ریش سفیدان دو طایفه میان این خانواده ها صلح و سازش برقرار شد.

وی تاکید کرد : ایجاد صلح و سازش همواره مورد توجه و تاکید دین اسلام بوده و فلسفه وجودی شوراهای حل اختلاف نیز در همین راستا ست تا دعاوی میان مردم بدون مراجعه به محاکم قضایی حل و فصل شود.

کد خبر 3881425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha