به گزارش خبرنگار مهر، داریوش شریفی در نشستی که عصر سه شنبه با اصحاب رسانه داشت، از عدم قطعی آب از اواسط مهر ماه به بعد خبر داد و افزود: تقریبا از اواسط مهر ماه سالجاری هیچگونه قطعی آب در ساعات شبانه روز نداشتیم و امیدواریم با همراهی مردم وضعیت موجود حفظ شود.
وی با اشاره به تدابیر آبفای نطنز در مقابله با بحران آب اظهار کرد: در بخش تأمین با توجه به کاهش چشمگیر بارندگی ها و افت شدید منابع آبی، یک حلقه چاه حفاری شده است و عملیات تجهیز و اجرای خط انتقال آن در دست اقدام است که سعی می شود تا پایان سال جاری در مدار بهره برداری قرار گیرد.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان نطنز اضافه کرد: در بخش توزیع و شبکه های انتقال داخلی اقدامات بسیار زیادی به خصوص از سال گذشته انجام شده است که با میزان موجودی آب، کمترین مشکل را شاهد باشیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص حفر دیرهنگام چاه آب گفت: با توجه به اینکه هرگونه حفاری بایستی با مجوز امور آب صورت گیرد، متاسفانه اخذ مجوز حفر چاه، ماه ها به طول انجامید.
شریفی تصریح کرد: علت تاخیر در صدور مجوز حفاری نیز به این دلیل بود که در نقاطی که کار کارشناسی فنی به عمل می آمد و جانمایی صورت می گرفت عموما با معارضی روبرو می شد، بطوریکه هرنقطه ای که برای حفر چاه در نظر گرفته می شد در حریم قنوات یا چاه های کشاورزی بود و لذا در نهایت نقطه مورد نظر جهت حفر چاه به فاصله حدود ١٥ کیلومتری شهر منتقل شده است که انتقال آب نیز مستلزم اجرای خط انتقال و صرف هزینه های بالا است.
وی یادآور شد: کیفیت آب شرب نطنز از نظر بهداشتی و آلودگی قطعا هیچگونه مشکلی ندارد اما به دلیل بافت زمین و وضعیت آب های زیرزمینی موجود، از نظر غلظت املاح تا اندازه ای بالاست و فقط از نظر مزه با آب تصفیه تفاوت دارد و مشکل بهداشتی ندارد.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان نطنز در خصوص پروژه پکیج تصفیه فاضلاب مسکن مهر نطنز گفت: موضوع ساخت پکیج از سال گذشته به صورت جدی پیگیری شده است و علی رغم مشکلات اولیه، در حال حاضر ساخت پکیج در دست اقدام این اداره می باشد که ان شاءالله تا پایان سال جاری بخش عمده کار انجام میشود و بهره برداری از آن در اوایل سال ۹۶ صورت می پذیرد.
وی در پایان افزود: در حال حاضر عملیات ساخت سه مخزن از شش مخزن تصفیه این پکیج به اتمام رسیده است و طی چند هفته آینده با اتمام اجرای فونداسیون ها، مخازن ساخته شده در محل مستقر خواهد شد.
نظر شما