به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی قاسمی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه برنامه ریزی مراسم استقبال از شهدای گمنام دفاع مقدس در بیرجند بیان کرد: ۱۲ اسفند ماه، همزمان با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، شش شهید گمنام دفاع مقدس وارد بیرجند می شوند.
وی با بیان اینکه این شهدا سه شنبه، ۱۲ اسفند ماه ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه وارد فرودگاه بیرجند می شوند، گفت: همچنین بعد از مراسم استقبال در فرودگاه بیرجند، پیکرهای مطهر به معراج شهدای گمنام دفاع مقدس استان منتقل می شوند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان جنوبی ادامه داد: این شهدا به مدت دو روز برای وداع عموم مردم در معراج شهدای گمنام قرار دارند.
سرهنگ قاسمی اظهار کرد: پیکر دو شهید مطهر برای مراسم تدفین به دانشگاه صنعتی بیرجند، دو شهید گمنام به دانشگاه آزاد فردوس و پیکر مطهر دو شهید نیز به دانشگاه کشاورزی امیرآباد منتقل می شوند.
وی خواستار حضور پرشور مردم در مراسم استقبال از این شهدا شد و افزود: این سبک بالان برای پیروزی انقلاب از جان، مال و ناموس خود گذشتند.
سرهنگ قاسمی با تاکید بر اینکه نباید در میزبانی این شهدا از هیچ تلاشی دریغ کنیم، گفت: حضور این شهدا برای خراسان جنوبی مایه افتخار است.
وی با بیان اینکه مردم خراسان جنوبی از فرهنگ بالایی برخوردار هستند، افزود: همچنین این استان در استقبال از میزبانی شهدای گمنام همواره پیشتاز بوده است.


نظر شما