پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰

همزمان با شب شهادت حضرت صدیقه کبری (س)؛

آیین سنتی «سمنوپزان» در میدان امام حسین (ع) برگزار می‌شود

آیین سنتی «سمنوپزان» در میدان امام حسین (ع) برگزار می‌شود

آیین سنتی «سمنوپزان» به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) روز چهارشنبه ۱۱ اسفند بعد از اذان مغرب در میدان آیینی امام حسین (ع) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با ایام فاطمیه و شب شهادت حضرت فاطمه (س) آیین سنتی «سمنوپزان» در ادامه ویژه‌برنامه «حدیث اشک» میدان امام حسین (ع) برگزار می‌شود. در این برنامه که به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۲ و با همکاری گسترده شهروندان اجرا می‌شود، ۱۴ دیگ سمنو پخته خواهد شد.

آیین سنتی «سمنوپزان» از روز چهارشنبه ۱۱ اسفند ماه بعد از اذان مغرب آغاز می‌شود و تا صبح روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت.

سمنوپزان یکی از سنت‌های آیینی مردم ایران است که سال‌ها قدمت دارد و در این مراسم در کنار پختن سمنو، روضه و عزاداری نیز انجام می‌شود. نذر پخت سمنو ویژه حضرت فاطمه زهرا (س) است و شیرینی سمنو از اثر انگشت او پنداشته می‌شود نه از شیرینی شیره جوانه گندم.

ویژه‌برنامه «حدیث اشک» به مناسبت ایام فاطمیه هر روز در میدان آیینی امام حسین (ع) در حال اجراست و علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در این محل از برنامه‌های متنوعی مانند کوچه بنی‌هاشم، نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی و... استفاده کنند.

کد خبر 3920763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha