پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۳۱

امام جمعه موقت اراک:

انقلابی بودن در گرو برخورداری از ایمان و بصیرت است

انقلابی بودن در گرو برخورداری از ایمان و بصیرت است

اراک- امام جمعه موقت اراک گفت: انقلابی بودن و داشتن روحیه انقلابی که از ضروریات جامعه امروز ما است مستلزم برخورداری از ایمان و بصیرت بوده و آحاد جامعه باید از این دو ویژگی برخوردار باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی حسینی‌پور در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی روز جمعه در مصلای بیت المقدس شهر اراک اظهار داشت: انقلابی بودن مردم و مسئولان رمز ماندگاری و عظمت انقلاب اسلامی است و داشتن ایمان، اعتقاد و بصیرت شرط انقلابی بودن به شمار می‌رود بنابراین مسئول انقلابی همواره از انقلاب دفاع می‌کند و اجازه نمی‌دهد هرکسی در هر جایی هر حرفی را بزند.

وی افزود: برخی بر این باور بودند که با مذاکراتی که با آمریکایی ها انجام می‌دهند آنها را با خود همراه می کنند اما دیدند نه تنها کوچکترین نتیجه ای از مذاکرات نگرفته اند بلکه فردی که امروز بر سر کار آمده، مواضع تندتری را نسبت به اسلام و ایران دارد.

امام جمعه موقت اراک بیان کرد: امروز ایران در اوج قدرت و اقتدار قرار دارد و آمریکا با اقداماتی که در سال های گذشته انجام داده، نشان داده است که هیچگاه قابل اعتماد نبوده و نخواهد بود این درحالی است که در گذشته نزدیک برای برخی از افراد مسئول، غیرقابل اعتماد بودن آمریکا قابل هضم نبود و مذاکرات را در پیش گرفتند.

حسینی پور افزود: رئیس جمهور جدید آمریکا به همراه برخی از کشورهای غربی و عربی به دنبال توطئه بر علیه ایران و مسلمانان است که اما تاکنون خوشبختانه با حضور مردم در صحنه های مختلف تمام توطئه های دشمنان خنثی شده است.

وی ضمن اشاره به حقوق های نجومی تصریح کرد: در شرایطی که برخی از افراد جامعه با وجود کار و تلاش کمتر از یک میلیون تومان حقوق می گیرند، چرا باید افرادی در جامعه حقوق های چند میلیونی دریافت کنند و برخی هم به دنبال قانونمند کردن این دریافت ها باشند.

امام جمعه موقت اراک با اشاره به اقتدار امروز ایران اسلامی گفت: به لطف خداوند با حضور مردم، دشمنان را ناامید خواهیم کرد که البته خوشبختانه مردم ایران اسلامی در تمام عرصه ها حضور موفقی داشته اند و امروز ایران در اوج قدرت قرار دارد و اقتدار ایران در دنیا زبان زد خاص و عام شده است.

حسینی پور گفت: در روزهای پایانی سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، رسیدگی به مشکلات مردم یکی از ضرورت ها است که باید دولت به آن توجه جدی تری داشته باشد.

امام جمعه موقت اراک خاطرنشان کرد: مردم به صورت مستقیم و غیر مستقیم در انتخاب مسئولان دخیل هستند و  مردم در انتخاب های خود باید دقت بیشتری را داشته باشند تا افرادی که گرایش به غرب و تجمل گرایی دارند را انتخاب نکنند.

وی تاکید کرد: در ایام پایانی سال قرار داریم، در این ایام افرادی که تمکن مالی دارند دست افراد ضعیف را بگیرند تا همه مردم سال جدید را با خوبی و کمترین مشکلی آغاز کنند.

کد خبر 3922122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha