پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۰۴

معاون گردشگری میراث فرهنگی مازندران:

۳۹۹ هزار مسافر نوروزی در مازندران اقامت کردند

۳۹۹ هزار مسافر نوروزی در مازندران اقامت کردند

ساری - معاون گردشگری میراث فرهنگی مازندران گفت: شمار اقامت مسافران نوروزی در استان به بیش از ۳۹۹ هزار و ۶۳۷ نفر رسید.

مهران حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تا پایان ۲۷ اسفندماه ۳۹۹ هزار و ۶۷۳ مسافر نوروزی در استان اقامت کردند که از این میزان شش هزار و ۶۵۹ نفر در هتل ها بوده است.

وی افزود: همچنین ۲۴۰ نفر در مهمانپذیر، پنج هزار و ۷۷۹ نفر در آپارتمان، ۲۴ هزار و ۱۹۹ نفر در خانه مسافر، ۹ هزار و ۲۳۷ نفر در کمپ های موقت، چهار هزار و ۲۲۸ نفر در مدارس اسکان یافتند.

وی میزان اقامت مسافران در سایر مراکز اقامتی را ۳۴۲ هزار و ۱۰۶ نفر اعلام کرد و گفت: هفت هزار و ۲۲۵ نفر نیز در هزار و ۴۴۵ تته چادر مسافرتی اسکان یافتند.

حسنی، تعداد بازدیدهای نظارتی را ۵۸ فقره برشمرد و گفت: ۷۰ فقره بازدید نظارتی از رستوران ها و مراکز پذیرایی و بین راهی، ۱۷ بازدید از دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و ۹۶ بازدید از مراکز اقامتی موقت از جمله اقدامات بوده است.

معاون میراث فرهنگی مازندران گفت: ۱۱ تشویق از مرکز اقامتی، مسافرتی و پذیرایی، ۱۲ تذکر از جمله اقدامات ستاد اجرایی خدمات سفر بوده است.

حسنی یادآور شد: ۶۳ هزار و ۸۲۷ مسافر از جاذبه های تاریخی فرهنگی، ۱۹۶ هزار و ۳۴۷ نفر از جاذبه های طبیعی و ۱۲۴ هزار و ۲۷۲ نفر از جاذبه های دست ساز در استان دیدن کردند.

کد خبر 3935321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha