پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۷:۳۵

علی عبدالله صالح عربستان را به گفتگو و تفاهم دعوت کرد

علی عبدالله صالح عربستان را به گفتگو و تفاهم دعوت کرد

رئیس جمهور پیشین یمن عربستان را به گفتگو و تفاهم دعوت کرده و افزود: متجاوز هر چقدر هم که جنگنده های نظامی و عناصر خارجی را بکار گیرد همیشه ناکام است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «علی عبدالله صالح» رئیس جمهور سابق یمن عربستان سعودی را به گفتگو و تفاهم دعوت کرد.

بنا بر ویدئویی که صالح در صفحه خود در شبکه اجتماعی فیس بوک منتشر کرده است وی در دیدار با رهبران حزب کنگره  مردمی در ارحب و همدان گفت: در صورتی که عربستان بخواهد ما دستمان را برای گفتگو و صلح به سمت آنها دراز می کنیم.

وی افزود: متجاوز هر چقدر هم که جنگنده های نظامی و عناصر خارجی را بکار گیرد همیشه ناکام است و تمام آنها با صخره هوشیاری و مقاومت مردم یمن در هم خواهند شکست.

کد خبر 3938343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha