پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۶ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۵۰

رئیس تبلیغات اسلامی دامغان:

اقتصاد مقاومتی با ترویج فرهنگ کار محقق می شود

اقتصاد مقاومتی با ترویج فرهنگ کار محقق می شود

دامغان - رئیس اداره تبلیغات اسلامی دامغان گغت: یکی از راه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی و تولید درجامعه است.

حجت الاسلام حسین صبوری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به شعار سال‌جاری مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، بیان داشت: باتوجه به شرایط و تهدیدات نظام سلطه و استکبارجهانی بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، اهمیت نامگذاری سال جدید ازسوی معظم له تحت عنوان «سال اقتصاد مقاومتی، تولید واشتغال» برخواص و نخبگان جامعه پوشیده نیست چرا که این نامگذاری ریشه در توان سرمایه‌های انسانی و امکانات مالی داخلی دارد و به عبارت دیگر ما می توانیم برمشکلات جامعه خود بدون اقبال به امکانات استکبار ونظام سلطه فائق آییم.

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یعنی به دست خودمان مشکلات خودرا حل کنیم، افزود: باتوجه به رسالت سازمان تبلیغات اسلامی درتبیین آموزه های دینی وسخنان پیشوایان دین برای عموم مردم، تحقق منویات مقام معظم رهبری و برای تبیین بیشتر اهمیت موضوع شعار سال، باید ابتدا به آموزه های دینی و قرآنی بازگشت.

عضو شورای فرهنگ عمومی دامغان گفت: بزرگترین کارآفرین درعالم هستی خداوند تبارک وتعالی است و در سوره الرحمن تاکید می کنند، «هر روز او دست اندر کاراست» از سوی دیگر رسول گرامی اسلام(ص) فرمودند «اولین دستورخداوند به حضرت آدم بعدازحبوط در روی زمین کاربوده است یا زمین را بادست خود کشت کند تاازدست رنج خود بهره گیرد.»

صبوری با بیان اینکه درکتاب تورات عزلت وبیکاری مورد نکوهش قرارگرفته وآنرا مساوی خفت وخواری دانسته است، گفت: درکتاب انجیل حضرت عیسی را مثال می زند که ۱۸سال درناصره بانجاری وکارمداوم خود وخانواده را اداره می کرد سپس به کارگری وطبابت پرداخت از سوی دیگر ۲۶۰آیه قرآن کریم، ۸۸۱روایت ومجموعاً ۱۱۴۱ آیه و روایت معتبر اهمیت کار و تولید را برای ما انسانها مورد توجه قرار داده است.

وی افزود: از این رو نظام ارزشی اسلام که کاملترین نظام اقتصادی وکسب وکار است مستقیما به مقوله کسب وکار وتولید اشاره می کند وآنرا بالاتر از خیلی ارزش‌های دیگر می داند همچنین بیکاری را عامل خطاپذیری، پوچ گرایی، کج‌روی، انگیزه گناه و کار را عامل خداگرایی، شرافت، حیات، پرهیزگاری وجهاد می داند.

رئیس تبلیغات اسلامی دامغان گفت: درسیره پیامبران کارمساوی است با ارزش وجودی انسان وهیچ پیامبری برانگیخته نشد مگراینکه کار و زحمت را پیشه ساخته باشد، برای مثال درباره حضرت آدم (ع)، کشاورزی، دامداری و بافندگی، حضرت داوود (ع)، آهنگری، زنبیل بافی و زره سازی، حضرت مسیح (ع) درودگری(نجاری)، حضرت ادریس(ع) دوزندگی ونوشتن، حضرت نوح(ع)، نجاری، باغداریو زراعت، حضرت هود(ع) تجارت وبازرگانی، حضرت ابراهیم(ع)، کشاورزی، گوسفند داری و شبانی و ... را ذکر کرده اند.

صبوری افزود: درسیره امامان معصوم (ع) اهتمام آن بزرگواران به کار و تولید قابل تامل و توجه است چراکه آنها هم در بیانات خود کار و تلاش را یک ارزش برای انسان ها مطرح کرده و هم درحوزه عمل خود اهل کار و تلاش بوده اند تا از دسترنج خود خانواده و دیگران بهره مند شوند.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه قرآن کریم وسخنان پیامبر اکرم(ص) وائمه اطهار (ع)، قانون اساسی واساس قانون ما قلمداد می شود، برهمه ما لازم است باتوکل برقدرت لایزال الهی وتمسک به آیات قرآن کریم و روایات و سخنان پیشوایان دین اسلام زمینه عمل به این دستورات را فراهم کرده و با کار وتولید مضاعف زمینه نشاط آحادجامعه را فراهم آوریم تا پایه‌های اقتصاد جامعه محکم شده و از وابستگی به قدرت‌های خارجی اجتناب کنیم.

کد خبر 3938671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha