پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۴۶

حاجی پور در گفتگو با مهر:

سالها پشت خط ماندم و چیزی نگفتم/ امیدوارم عدالت رعایت شود

سالها پشت خط ماندم و چیزی نگفتم/ امیدوارم عدالت رعایت شود

فرنگی‌کار سبک‌وزن و باتجربه کشورمان معتقد است شرایط به گونه‌ای برای او رقم خورد که سالها پشت خط بماند و باوجود توانایی نتواند به حق خود برسد.

محسن حاجی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه امیدوار است با تغییر و تحولات اخیر در کشتی فرنگی بتواند به حقش برسد اظهار داشت: با تمام توان تلاش می کنم تا بتوانم به سالها پشت خط ماندن پایان دهم و به حقم در تیم ملی کشتی فرنگی برسم که البته این مساله نیز به  رعایت عدالت و انصاف در روند انتخابی تیم ملی دارد.

دارنده مدال برنز وزن ۵۹ کیلوگرم آسیا افزود: همواره می گویند که به من فرصت داده اند اما من نتوانستم توانمندی خود را نشان دهم. در حالیکه حاضر نیستند بگویند من سالها پشت خط مانده ام و چندان در نظر کادر فنی قرار نداشتم.

وی ادامه داد: کار در سالهای قبل در مقایسه با شرایط کنونی بشسیار متفاوت بود. در آن سالها تنها مدعیان وزن ۵۹ کیلوگرم من بودم و حمید سوریان، اما حالا در وزن اول چندین مدعی حضور دارند.

حاجی پور تصریح کرد: در آن سالها من باید در تمام مسابقات مختلف از تورنمنت گرفته تا جام جهانی کشتی می گرفتم که طبیعتا خسته و فرسوده می شدم، اما نفر دیگر فقط به یک مسابقه جهانی می‌رفت. متاسفانه هم اکنون هیچکس به این موضوع اشاره نمی‌کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هر جا گفتند کشتی گرفتم، اما همیشه در مسابقات مهم و اصلی پشت خط ماندم. در رقابتهای جهانی ۲۰۱۱ هم که با بدشانسی آن اتفاق برای من رخ داد و نتوانستم به هدفم برسم. در هر حال امیدوارم از این پس عدالت رعایت شود و هر کشتی گیری که در مسابقه انتخابی اول می‌شود و شرایط بهتری دارد راهی رقابت‌های جهانی فرانسه شود.

کد خبر 3947113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha