به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا فتوت صبح پنجشنبه در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمان گفت: معین های اقتصادی به منظور انجام امور توسعه ای اضافه بر وظیفه مندی خود در استان کرمان حضور پیدا کرده اند و باید از این فرصت استفاده کنیم.
وی ادامه داد: دستگاه های اجرایی باید با معین های اقتصادی همکاری کنند این در حالیست که در برخی موارد دیده شده که برخی دستگاه ها در این خصوص کمک نکرده اند.
فتوت با تاکید بر اینکه برای آبادانی استان باید دوش به دوش معین های اقتصادی پیش برویم، افزود: هرگز قصد انجام عملی خلاف قانون نداریم اما معتقدیم برای حل مشکلات می توان راهکار قانونی پیدا کرد.
وی گفت: کار دولت سیاست گذاری و هدف گذاری است و واگذاری امور به معین های اقتصادی باید در دستور کار قرار گیرد و باعث صرف انرژی مسئولان در این زمینه نشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان اقدامات انجام شده در قلعه گنج را مورد اشاره قرار داد و افزود: واگذاری پروژه ها باعث تسریع در اجرای آنها می شود.
فتوت با اشاره به عنوان سال جاری «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» گفت: معین های اقتصادی می توانند در دو بُعد تولید و اشتغال بسیار تاثیرگذار باشند بنابراین باید با همکاری با آنها امکان استفادهاز این ظرفیت فراهم شود.
نظر شما