به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمیان شامگاه سه شنبه، در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان به مناست فرارسیدن هفته هلال احمر صورت گرفت، با بیان اینکه شعار امسال هفته هلال احمر «دنیا در انتظار صلح»، نام گذاری شده است، اظهار داشت: جمعیت هلال احمر شهرستان در راستای اقدامات امداد و نجات خود طی سال گذشته و در دو پایگاه امدادی خود گلپایگان - موته و گلپایگان - خمین ۸۱ مورد حوادث جاده ای را امدادرسانی کرده است.
وی افزود: در این حوادث جاده ای از ۱۶۱ مجروح ۷۷ نفر توسط امدادگر هلال احمر گلپایگان به مراکز درمانی اعزام و متأسفانه ۹ نفر فوت شدند و مابقی به طور سرپایی تحت مداوا قرار گرفتند.
رئیس جمعیت هلال احمر گلپایگان با اشاره به ۳۱ مورد امدادرسانی در حوادث شهری، کارگاهی و خانگی بیان داشت: در امدادرسانی به این حوادث دو نفر فوتی، ۲۰ نفر اعزام به مراکز درمانی و مابقی به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.
وی در راستای امدادرسانی به حوادث جاده ای در محور موته - گلپایگان و گلپایگان - خمین از ۲۵ اسفند ۹۵ لغایت ۱۴ فروردین ۹۶ اظهار کرد: در شش حادثه تصادف به وقوع پیوسته طی این ایام در دو محور فوق ۱۴ مصدوم حوادث فوق ۵ نفر از مصدومان به مراکز درمانی و مابقی به طور سرپایی مداوا شدند.
کریمیان با اشاره به اینکه ۳۲۰ مورد مراجعه حضوری به دو پایگاه شهید غزنوی و شهدای هلال احمر طی سال گذشته از سوی اهالی منطقه صورت گرفته، تصریح کرد: ۲۷۲ مورد از مراجعین به صورت سرپایی مداوا و مابقی به مراکز درمانی اعزام شدند.
وی افزود: در سال گذشته آموزش برون سازمانی، کارگروه امداد و نجات، مدیریت بحران، بازآموزی درونی برای امدادگران، مانور پدافند غیرعامل، شورش در زندان، پدافند پرتویی استانی روح الله و پدافند غیر عامل در مدارس و مانور سراسری زلزله برگزار شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر گلپایگان به دوره های آموزشی امداد و نجات و کمکهای اولیه در سال گذشته اشاره کرد و افزود: این دوره ها برای یک هزار و ۶۰۰ نفر برگزار شد که ۹۰۰ نفر از آنها را پرسنل اداری و دبیران آموزش و پرورش تشکیل دادند.
وی تصریح کرد: همچنین ۱۳۴ نفر از نیروهای جمعیت هلال احمر دوره تخصصی پیش بیمارستانی، جاده ای، کوهستانی، حمایت روانی و اسکان اضطراری را در هلال احمر گلپایگان آموزش دیده اند و طی برگزاری طرح دادرس (دانش آموزان آماده در سوانح) با همکاری مدیریت آموزش و پرورش شهرستان در ۱۴ مدرسه مقطع دوره اول متوسطه با فراگیری و آموزش های امداد و کمک های اولیه در المپیاد مدرسه ای حضور یافتند و برگزیدگان برتر این المپیاد به المپیاد کشوری راه پیدا خواهند کرد.
کریمیان افزود: طرح خادم با عنوان خانواده آماده در برابر مخاطرات به صورت پایلوت در چند شهرستان استان با هدف آگاه سازی و ایجاد زمینه آمادگی در هنگام مخاطرات و حوادث طبیعی به عنوان یکی از ضروریات جامعه در حال برگزاری است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته در طرح همای رحمت برای ۴۰۰ خانوار نیازمند بستههای غذایی به مبلغ ۲۰۶ میلیون ریال توزیع شده است، افزود: در طرح فرشتگان رحمت با اعتبار ۱۵۰ میلیون ریال بسته غذایی بین نیازمندان توزیع شده است و همچنین طی سال گذشته مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال کمک هزینه درمانی به بیماران نیازمند پرداخت شده است و با همکاری بانک ملت به متقاضیان نیازمند نیز در سال گذشته مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال وام چهاردرصد بدون نوبت پرداخت شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر گلپایگان با اشاره به فعالیت کاروان سلامت که با همکاری شبکه بهداشت و درمان با اعزام به روستاهای محروم شهرستان در زمینه تأمین دارو به نیازمندان صورت گرفته، بیان داشت: در طرح «ارمغان مهر» نیز لوازم التحریر رایگان بین تعدادی از دانش آموزان نیازمند توزیع شده است.
وی به راه اندازی فاز اول مرکز جامع توانبخشی در قسمت خدمات کاردرمانی و گفتار درمانی در گلپایگان اشاره کرد و افزود: با توجه به نیاز مبرم خانوادهها مرکز جامع توانبخشی غرب استان در گلپایگان پیش بینی شده است، که با احداث ساختمان جدید، در آیندهای نزدیک مرکز جامع توانبخشی به بهره برداری خواهد رسید.
کریمیان عنوان کرد: امور جوانان هلال احمر در زمینه فرهنگی به نونهالان، نوجوانان و جوانان، آموزش می دهد و این مرکز در راستای فعالیتهای سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، محیطی را برای آشنایی جوانان درخصوص کمک به هم نوعان فراهم کرده است و در حال حاضر ۸۵۰ نفر در شاخههای مختلف جوانان در هلال احمر به فعالیت مشغول هستند.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ نفر امدادگر فعال جمعیت هلال احمر گلپایگان در تیمهای سیلاب، کوهستان و جاده ای سازماندهی شدند، افزود: با توجه به آمار بالای این حوادث در شهرستان دو تیم در این ساماندهی میشوند.
رئیس جمعیت هلال احمر گلپایگان با تأکید بر اینکه ارائه آموزشهای لازم در مواجهه با حوادث غیر مترقبه و طبیعی به شهروندان ضروری است، افزود: جمعیت هلال احمر گلپایگان در راستای امدادرسانی به حوادث احتمالی خواستار ایجاد استقرار تیم امداد و نجات در محل سد کوچری از سوی مسؤولان سد شده است که به لحاظ عدم پاسخ مناسب از سوی متصدیان سد مذکور امنیت و تامین و استقرار تیمهای امدادی در دریاچه سد به عهده هلال احمر نیست.
وی در پایان یادآور شد: شهروندان با توجه به این که محدوده سد و حریم دریاچه محل امنی برای شنا کردن نیست، از شنا کردن در نزدیکی دریاچه خودداری کنند.
نظر شما