۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۴۱

رئیس دادگستری جیرفت تاکید کرد:

لزوم پرهیز از تخریب و بداخلاقی سیاسی در تبلیغات انتخاباتی

لزوم پرهیز از تخریب و بداخلاقی سیاسی در تبلیغات انتخاباتی

جیرفت - رئیس دادگستری جیرفت بر لزوم پرهیز از تخریب و بداخلاقی سیاسی در تبلیغات انتخاباتی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدعلی انجم روز صبح دوشنبه در نشست آموزشی و توجیهی کاندیداهای شورای اسلامی شهرستان جیرفت گفت: از آنجا که لازمه برگزاری انتخابات  آرام و بد,ن حاشیه، امنیت و سلامت انتخابات است لذا شورای پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در سراسر دادگستری ها جلسات متعددی را برگزار کرده است.

وی افزود: در شورای پیشگیری از تخلفات انتخاباتی به مسئولان برگزاری انتخابات و کاندیداها آموزش ها و توجیهات لازم داده شده است تا افراد اخلاق انتخاباتی را رعایت کنند.

انجم  روز با اشاره به اینکه نامزدهای شوراهای اسلامی در تبلیغات باید به ارائه توانمندی های خود پرداخته و از تخریب و بداخلاقی سیاسی پرهیز کنند، گفت: تبلیغات ستادهای انتخاباتی نامزدهای انتخابات شورای اسلامی باید هم راستا با دستاوردهای نظام و ارزش های انقلاب اسلامی باشد.

رئیس دادگستری جیرفت تصریح کرد: دستگاه قضایی با هر گونه تخلف انتخاباتی به شدت برخورد می کند و این در حالی است که رسیدگی به پرونده متخلف ممکن است به بعد از انتخابات محول شود.

وی استفاده از هرگونه امکانات دولتی و اموال عمومی برای تبلیغ یک کاندیدای خاص را جرم دانست و اظهار کرد: :کاندیداها و هواداران و خصوصا مدیران ستاد ها مراقب عملکرد انتخاباتی خود باشند و از هرگونه تبلیغات بی جهت و تخریبی خوداری کنند.

کد خبر 3979349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha