پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۰۰

مدیرکل میراث فرهنگی کرمان عنوان کرد:

لزوم اختصاص اعتبار برای مطالعه ظرفیت های گردشگری جازموریان

لزوم اختصاص اعتبار برای مطالعه ظرفیت های گردشگری جازموریان

کرمان - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمان خواستار اختصاص اعتبار برای مطالعه منطقه جازموریان شد و گفت: باید ظرفیت های این منطقه در حوزه گردشگری و محیط زیست مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود وفایی صبح شنبه در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به وجود ۷۰۰ اثر ثبت ملی در استان کرمان اظهار کرد: میزان اعتبارات ملی و استانی که در این حوزه تزریق می شود آنقدر نیست که بتوانیم این آثار را به درستی مرمت و حفظات کنیم.

وی گفت: در برخی مواقع اثرات این کمبود اعتبار باعث شده که مورد اعتراض و انتقاد از سوی مردم و دستگاه های نظارتی قرار گیریم.

وفایی ادامه داد: با توجه به اقدامات انجام شده در زمینه گردشگری و وجود پنج اثر ثبت ملی در کرمان، این استان به عنوان مقصد گردشگری مطرح شده است.

وی با اشاره به لزوم تزریق اعتبارات دولتی به پروژه های میراث فرهنگی، افزود: این مسئله به ویژه در مرکز استان برای مرمت قلعه دختر، قبه سبز و ادامه روند مرمت بازار اهمیت بسزایی دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان همچنین به آبگیری تالاب جازموریان بعد از بارندگی های اخیر اشاره کرد و افزود: جازموریان می تواند ثروتی مهم از نظر زیست محیطی و گردشگری باشد.

وی خواستار اختصاص اعتبار برای مطالعه منطقه جازموریان شد و گفت: باید ظرفیت های این منطقه در حوزه گردشگری و محیط زیست مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 3995261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha