به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نیک انجام در نشست با اصحاب رسانه که عصر یکشنبه در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن برگزار شد، اظهار کرد: همانند سال گذشته مراسم یادبود استاد کیومرث صابری فومنی در شهرستان فومن برگزار می شود.
وی با بیان اینکه امسال سبک و سیاق این برنامه متفاوت تر از سال گذشته است، افزود: به همین منظور و براساس برنامه ریزی های انجام شده امسال نخستین همایش ملی نگاهی به طنز معاصر با عنوان «طنز پهلو» با محوریت گرامیداشت یاد و خاطره طنز پرداز بزرگ ایرانی و اهل شهرستان فومن استاد «کیومرث صابری» معروف به «گل آقا» برگزار می شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن با اشاره به اینکه این همایش روز پنج شنبه ۱۵ تیرماه از ساعت ۱۷ الی ۱۹ عصر برگزار می شود، گفت: سالن شهدای خدمتگزار مجتمع فرهنگی و هنری سیدالشهدای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن میزبان این همایش است.
وی با تأکید براینکه محوریت این همایش نگاه ویژه به موضوع طنز معاصر است، خاطرنشان کرد: تلاش شده تا از چهره های سرشناس در حوزه طنز معاصر و همکاران استاد کیومرث صابری در این برنامه استفاده شود.
نیک انجام در ادامه تصریح کرد: از جمله مهمانان کشوری این همایش «اسماعیل امینی» سردبیر سابق مجله گل آقا، رضا رفیع طنزپرداز، احمد عربانی کاریکاتوریست اصلی مجله گل آقا، محمود اکرامی از شاعران برتر کشور و همچنین استاد فرامرز ریحان صفت از جمله این افراد هستند.
به گفته این مسئول هرکدام از این افراد در حوزه تخصصی خود صحبت و به ابعاد مختلف طنز معاصر می پردازند.
وی همچنین به برخی از برنامه های جانبی این همایش نیز اشاره کرد و یادآورشد: تجلیل از نویسندگان منتخب شهرستانی و کاریکاتوریست های برتر استانی، اجرای زنده کاریکاتور در حاشیه سالن برنامه توسط اعضای انجمن کاریکاتور استان گیلان و قرائت اشعار طنز برخی از برنامه های درنظر گرفته شده برای این همایش هستند.
نظر شما