۱۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۱

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بجنورد:

۴۰۳ مورد عملیات آتش‌نشانی در بجنورد انجام شد / نجات ۱۷۳ نفر

۴۰۳ مورد عملیات آتش‌نشانی در بجنورد انجام شد / نجات ۱۷۳ نفر

بجنورد- مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بجنورد از ۴۰۳ مورد عملیات آتش‌سوزی وامداد و نجات طی سه ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.

علی گودرزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی سه ماه نخست امسال ۱۶۶ مورد عملیات آتش‌سوزی و ۲۳۷ حادثه امداد و نجات توسط مأموران آتش‌نشانی بجنورد انجام و جان ۱۷۳ نفر در این عملیات‌ها نجات داده شد.

گودرزی افزود: بیشترین حوادث آتش‌سوزی در بجنورد مربوط به فضای سبز شهری با ۲۸ مورد، آتش‌سوزی منازل مسکونی نیز ۲۸ مورد، وسایل نقلیه ۲۱ مورد و اماکن تجاری با ۱۳ مورد بوده است.

وی نشت گاز، بنزین و اتصالات برقی را عوامل وقوع آتش‌سوزی‌ها طی امسال در بجنورد اعلام کرد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بجنورد با اشاره به ۲۳۷ عملیات امداد و نجات عنوان کرد: طی این مدت ۹۳ مورد حبس شدگی درون اتاق و آسانسور، ۱۰ مورد گیرکردن حلقه انگشتر، ۵۷ مورد دفع حیوانات مزاحم همچون مار و سگ و سایر موارد رخ‌داده که آتش‌نشانان بلافاصله به ارائه خدمات ایمنی وامداد و نجات پرداختند.

گودرزی توصیه کرد: به‌منظور مواجه نشدن با حیوانات مزاحم به‌ویژه مار، اشخاص از باز گذاشتن درب خودرو در بیابان خودداری کنند و در صورت امکان در فضاهای باز از خودرو فاصله نگیرند چراکه موارد متعددی از ورد ما به داخل ماشین در بیابان‌ها مشاهده‌شده است.

نداشتن خودروی نردبان دار مهم‌ترین مشکل آتش‌نشانی بجنورد

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بجنورد بابیان اینکه در حال حاضر مهم‌ترین مشکل سازمان آتش‌نشانی بجنورد نداشتن خودروی نردبان دار است، گفت: این سازمان توان خرید خودروی نردبان دار را ندارد.

گودرزی اظهار کرد: با توجه به بلندمرتبه‌سازی در بجنورد از سال ۸۸ تاکنون برای خرید خودرو نردبان دار نامه‌نگاری‌های بسیاری با استانداری خراسان شمالی و فرمانداری بجنورد انجام‌شده اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است.

وی افزود: تاکنون چند آتش‌سوزی بزرگ در بجنورد رخ‌داده است که مأموران آتش‌نشانی با تجهیزات موجود وارد عملیات شده و آتش را مهار کرده‌اند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بجنورد بیان کرد: امیدواریم پیش از وقوع حادثه‌ای بزرگ در بجنورد با کمک استانداری خراسان شمالی خودروی نردبان دار برای آتش‌نشانی این شهر خریداری شود.

نصب ۵۳۴ خاموش‌کننده در منازل مسکونی بجنورد

گودرزی گفت: طی سه ماه نخست امسال ۴۵ مورد تائید ایمنی برای ساختمان‌های بجنورد صادرشده و همچنین ۵۳۴ خاموش‌کننده در منازل مسکونی به نام اشخاص نصب‌شده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بجنورد اضافه کرد: همچنین ۷۱ خاموش‌کننده برای اماکن تجاری بجنورد نصب‌شده است.

وی اظهار کرد: تمامی ساختمان‌های بلندمرتبه‌سازی در بجنورد دارای تجهیزات خاموش‌کننده هستند تا در صورت وقوع هرگونه حادثه از آن‌ها استفاده شود.

گودرزی گفت: با توجه به اینکه تمام نکات ایمنی رعایت و تجهیزات خاموش‌کننده در ساختمان‌ها نصب و قبل پایان کار تائید ایمنی توسط آتش نشانی صادر می‌شود اما تهیه خودروی نردبان دار جزء الزامات خراسان شمالی است.

کد خبر 4019170

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha