به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان، هشتمین جلسه کارگروه ماده ۲۷ حضور مسئولان کشوری و استانی در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.
این جلسه که به ریاست معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان صورت گرفت و در مورد ۵ طرح در کشور در خصوص نحوه واگذاری بررسی و تصمیم گیری شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان در هشتمین جلسه کارگروه ماده ۲۷ گزارشی از وضعیت استخر سرپوشیده دیواندره اعلام کرد و طبق اظهارات حامد جولایی در بخش های مختلف، مجوز آن به بخش خصوصی داده شد.
استخر سرپوشیده دیواندره دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی از اعتیارات بخش دولتی احداث شده است و از این پس تکمیل و راه اندازی آن از ماده ۲۷ واگذار می شود.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان در این رابطه گفت: با مجوز صادره از سوی جلسه ماده ۲۷ شرایط واگذاری طرح در روزهای آینده فراهم خواهد شد و از طریق روزنامه های کثیرالانتشار به فراخوان گذاشته می شود.
جولایی گفت: با تصمیمات صورت گرفته در جلسه ماده ۲۷ این پروژه به مدت ۱۴ سال با شرایط خاص به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.
وی افزود: استخر سرپوشیده دیواندره چهارمین پروژه ایی است که از طریق ماده ۲۷ واگذار می شود و در صدد هستیم در مورد طرح های نیمه تمام و فرسوده استان نیز این طرح را اجرا کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان اظهار داشت:اجرای طرح ماده ۲۷ می تواند به بهبود و نگهداری زیر ساخت های ورزشی در سطح استان کمک کند و نقش بسزایی را در اشتغال زایی جوانان کردستان داشته باشد.
نظر شما