به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلامیک نیوز، شرکت کنندگان در همایش " تصحیح چهره فرهنگ در کتابهای درسی اروپا" که طی سه روز در مصر برگزار می شود، ضمن بررسی مسئله اسلام و مسلمانان، دیدگاهها و تعالیم اسلام را مورد بررسی قرار می دهند.
کارشناسان و محققان در این همایش سعی در تصحیح چهره اسلام در غرب دارند تا مفاهیم و آرای باطلی که درباره اسلام و مسلمانان وجود دارد، از بین برود.
هدف از این همایش ایجاد پل ارتباطی و همکاری میان مسلمانان و غیر مسلمانان است تا تفاهم دیگری ایجاد و در پی آن صلح، همکاری، رشد و توسعه ملتها به وجود آید.
با توجه به حادثه 11 سپتامبر و مکدر شدن چهره اسلام در میان غربیها کشورهای اسلامی و اروپایی در تلاش هستند تا چهره نامطلوب و مخدوشی که از اسلام و مسلمانان در اذهان اروپاییها به جا مانده را برطرف کنند. یکی از این تلاشها تغییر فرهنگ اسلام در کتابهای درسی مدارس اروپاییها به شمار می رود. از این رو مسلمانان و غیر مسلمانان با اتحاد و همکاری سعی می کنند طی برگزاری همایشهای متعدد از جمله همایش فوق به بررسی کتابهای درسی و تصحیح چهره اسلام در آنها بپردازند.
تصحیح چهره اسلام، ازبین رفتن شبهات موجود درباره مسلمانان، تغییر چهره نادرست اسلام در کتابهای درسی، شیوه آموزش و اطلاع رسانی صحیح از محورهای پیش بینی شده برای همایش فوق خواهند بود.
اولین دوره از این همایش دسامبر گذشته در مقر اتحادیه عرب در مصر برگزار شد.


نظر شما