دکتر حمید رضا میرزایی - رئیس دانشگاه بین المللی چابهار گفت : این مرکز همسان با استانداردهای بین المللی و به منظور ایجاد ارتباط منطقی بین صنعت و دانشگاه ایجاد می شود. یکی از اهداف اصلی این مرکز حمایت از هسته های کارآفرینی به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی و نیز استفاده از پتانسیل اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان است.
وی گفت : این مرکز می تواند با استفاده از تحقیق، به دست آوردن اطلاعات و امکان سنجی از مراکز رشد داخلی و خارجی در 5 سال آینده به پارک علم و فناوری اطلاعات تبدیل شود.
میرزایی خاطرنشان ساخت : مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار در گام اول در رشته های مدیریت، اقتصاد، مدیریت سیستم های اطلاعاتی، کامپیوتر و سیستم های اطلاعاتی و الکترونیک فعالیت می کند.
رئیس دانشگاه بین المللی چابهار گفت : اکنون برای راه اندازی این مرکز از یک تیم تقویتی 15نفره متشکل از نیروهای بومی منطقه، فارغ التحصیلان و دانشجویان در شرف اتمام تحصیل این دانشگاه استفاده می کنیم و امیدواریم بر اساس برنامه ای مدون تا پایان دی ماه موفق به کسب مجوز از وزارت علوم شویم.
وی افزود : تمام هزینه های راه اندازی این مرکز توسط دانشگاه بین المللی چابهار پرداخت خواهد شد که پس از درآمدزدایی این مرکز، این هزینه ها برگردانده می شود. در کشور آمریکا با بهره گیری از 950 مرکز رشد و 120 پارک علم و فناوری اطلاعات، 380 میلیارد دلار تا سال 98 میلادی وارد بازار شده است. در کشورمان نیز 15 مرکز رشد و 9 پارک علم و فناوری اطلاعات فعالیت می کنند.


نظر شما