۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۰۵

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی البرز:

نمایشگاه توانمندی صادرات صنایع کوچک در البرز برگزار می‌شود

نمایشگاه توانمندی صادرات صنایع کوچک در البرز برگزار می‌شود

کرج - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز از برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی و صادراتی صنایع کوچک و متوسط در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر شاهمرادی در نشست خبری پیرو اولین نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی و صادراتی صنایع کوچک و متوسط که صبح چهارشنبه برگزار شد، اظهار کرد: حرکت اصحاب رسانه در حوزه اقتصادی محرک خوبی برای فعالان این عرصه است.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ‌سازی حوزه صنعت با مساعدت اصحاب رسانه مؤثر است، افزود: مصرف کالای ایرانی باید به‌عنوان افتخاری برای عموم مردم تلقی شود، امید است به‌زودی شاهد این جریان در کشور باشیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز تصریح کرد: ۲۹ مرداد تا یکم شهریور نمایشگاه توانمندی‌های استان البرز در حوزه تولید و صادرات برگزار خواهد شد.

شاهمرادی بابیان اینکه در این نمایشگاه دعوت از واحدهای صنعتی دارای توان صادرات موردتوجه بوده است، گفت: از تمام رایزن‌های اقتصادی دعوت‌شده تا در این نمایشگاه حضور پیدا کنند.

وی با اشاره به حضور تورهای صنعتی از سراسر کشور در این نمایشگاه، خاطرنشان کرد: باید باافتخار اعلام کنیم امروز توان تولید صنعت به‌جایی رسیده که علاوه و تأمین نیاز کالا از ظرفیت صادرات برخوردار است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز حضور واحدهای تولیدی و صنعتی در بازارهای جهانی به‌واسطه ارتقای سطح کیفی تولیدات داخلی را ضروری دانست و یادآور شد: برگزاری کلاس‌های آموزشی توسط رایزن‌های اقتصادی به‌موجب بهبود این شرایط برگزار می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه خرده‌فروشی هدف برپایی این نمایشگاه در سطح استان البرز نیست، ادامه داد: در استان البرز با فضای محدود موجود؛ ۱۰۰ تا ۱۱۵ واحد در نمایشگاه مذکور حضور خواهند داشت که تولیدات خوبی را به منصه ظهور می‌گذارند.

کد خبر 4060695

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha