پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۱۳

مهاجری: در دو دقیقه پایانی بازی با تراکتورسازی خوابمان برد!

مهاجری: در دو دقیقه پایانی بازی با تراکتورسازی خوابمان برد!

سرمربی پدیده مشهد گفت: متاسفانه در دیدار جام حذفی برابر تراکتورسازی دو دو دقیقه پایانی خوابمان برد و پیروزی را با شکست عوض کردیم.

رضا مهاجری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص دیدار روز جمعه تیمش برابر تراکتورسازی تبریز از هفته هفتم لیگ هفدهم گفت: تمرینات خوبی را انجام دادیم و این بار خود را آماده دیدار برابر تراکتورسازی کرده ایم. خوشبختانه در این بازی مصدوم و محروم نداریم و با تمام قوا مقابل این تیم پرطرفدار تبریزی به میدان خواهیم رفت.

وی شرایط تیمش را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: از روحیه خوبی برخوردار هستیم و با آمادگی کامل به مصاف تراکتور خواهیم رفت تا بتوانیم شکست در جام حذفی را جبران کرده و سه امتیاز حساس این دیدار را از آن خود کنیم. 

وی در خصوص شکست تیمش برابر تراکتورسازی در جام حذفی افزود: متاسفانه دو دقیقه پایانی خوابمان برد و پیروزی را با شکست عوض کردیم. بازیکنانم فکر می کردند که دیگر بازی تمام شده و به دور بعد جام حذفی صعود کرده ایم اما در ۲ دقیقه که بازی را از دست دادیم نتیجه را هم به حریف واگذار کردیم.

مهاجری تاکید کرد: برای این بازی یک اشتباه را دو بار تکرار نخواهیم کرد. بازیکنانم متوجه شده اند که فوتبال ۹۰ دقیقه است و باید سوت پایان بازی را بشنوند و بعد برای پیروزی خوشحالی کنند.

سرمربی پدیده مشهد در پاسخ به این سئوال که آیا هدفتان رسیدن به لیگ قهرمانان است یا خیر؟ ادامه داد: ما ابتدا می خواهیم به بالای جدول برسیم و سپس با تمام توان برای کسب سهمیه آسیایی بجنگیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم هواداران خراسانی هم ما و هم سیاه جامگان را حمایت کنند و با حضور در ورزشگاه روحیه خوبی را به بازیکنان ما بدهند تا بتوانیم در بازیهای خانگی حریفانمان را شکست دهیم.

کد خبر 4093233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha