۲۹ آبان ۱۳۸۵، ۱۲:۰۳

متکی در دیدار جمعی از مدیران ارشد رسانه‌های پاکستان:

تغییر سیاست‌ها را باید در عملکرد مقامات آمریکایی مشاهده کنیم

تغییر سیاست‌ها را باید در عملکرد مقامات آمریکایی مشاهده کنیم

جمعی از مدیران ارشد رسانه های گروهی پاکستان با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر متکی درخصوص روابط ایران و پاکستان اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های گسترده همکاری میان دو کشور و علائق مشترکی که میان دو ملت و دو دولت وجود دارد، چشم انداز روابط بسیار روشن وعزم مقامات دو کشور نیز به بسط و گسترش مناسبات در کلیه سطوح استوار است که در این میان اصحاب رسانه ای می توانند نقش موثری در جهت تسریع در روند همکاری ها ایفا نمایند.

وزیر امور خارجه در خصوص پرونده احداث خط لوله صلح گفت: طی مذاکرات سازنده ای که با مقامات عالی رتبه هند وپاکستان داشته ایم، به طور مشترک بر اهمیت احداث این خط لوله اتفاق نظر وجود دارد و هم اکنون گروه کارشناسی مشترک از سه کشور در حال بررسی نحوه اجرایی شدن این پروژه می باشند.

متکی تصریح کرد: با توجه به نیاز منطقه آسیا به انرژی و خصوصا پروژه و برنامه های توسعه ای در هند و پاکستان، چگونگی تامین انرژی و تضمین رفع نیاز در این منطقه، یک ضرورت محسوب می گردد، لذا جمهوری اسلامی ایران آماده است نسبت به رفع نیاز در زمینه تسریع روند احداث خط لوله صلح تسریع نماید.

وی همچنین تاکید کرد این خط لوله موجب تقویت و تحکیم ثبات وامنیت منطقه خواهد بود.

وزیر خارجه کشورمان در خصوص روابط ایران و آمریکا اظهار داشت: نکته اساسی این است که ما تغییر سیاست ها را نه تنها در گفتار و بیان، بلکه در عملکرد مقامات آمریکایی نیز باید مشاهده نماییم. در آن صورت مسائل را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

متکی در پایان این دیدار به تبیین آخرین مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص افغانستان، عراق و خاور میانه پرداخت.

کد خبر 409486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha