به گزارش خبرگزاری مهر ، یکی از اصلی ترین کارها در مورد لباس ماموران پلیس ، انتخاب رنگ آن بوده است. به طور کلی بسیاری از رنگ ها در اروپا برای این منظور مورد استفاده قرار گرفته است.
از حدود قرن 19 نیز به دلایل امنیتی و در ضمن غرور ملی هر کشور لباس و رنگ خاصی داشته است. در بسیاری از موارد نیز سیستم نظامی و امنیتی در هر شعبه و یا شاخه ای فرم جداگانه ای داشته است تا تمایز میان مشاغل نظامی و پلیس مشخص شود.
در قرن نوزدهم ، اکثر سربازان فرانسوی قرمز را به عنوان رنگ اصلی در ترکیب با رنگ های دیگر در لباس خود انتخاب کردند. البته این رنگ لباس در مورد سربازان کوهستان ، آبی روشن بود.
روسیه ، رنگ سبز تیره و آلمان و انگلستان نیز رنگ مشکی را در ترکیب اصلی لباس های خود قرار دادند. آلمان ها لباس پلیس خود را سفید و مشکی و لباس نظامیان و ارتشیان خود را سبز تیره قرار دادند. ایالات متحده آمریکا نیز از دیرباز رنگ سرمه ای را برای پلیس انتخاب کرده بود.
بنابراین گزارش ، پس از جنگ جهانی دوم تمایز شعبه های پلیس به عنوان پلیس محلی یا جنایی یا... ، تا حد زیادی از بین رفت.
در زمان حاضر نیز تمایل عمومی دولت ها و حکومت ها بر تغییر رنگ لباس های متحد الشکل پلیس و نظامیان است.
آنچه بیشتر مد نظر قرار گرفته تلفیق مدل های مدرن لباس با مدل و رنگ های سنتی است.
اخیرا (سال 2006) ، ارتش آمریکا اعلام کرد که تغییراتی در این لباس ها ایجاد کرده و یونیفرم ها در این کشور به رنگ آبی تیره و روشن در خواهد آمد.
البته شاید این رنگ در برخی کشورها نیز استفاده شود و تقریبا بین المللی شود. در این صورت این رنگ جایگزین رنگ خاکستری و سبز ، در بسیاری از کشورها می شود.
همچنین ، ارتش سلطنتی انگلستان با توجه به تعصبی که دارد هنوز تغییری اعلام نکرده است. فرانسه نیز استفاده از رنگ بژ یا کرم را در بخشی از یونیفرم ماموران خود ترجیح داده است.
در حال حاضر رنگ های سبز و صورتی به طور کلی در حال جایگزین شدن است. زیرا شلوارهای روشن دیگر جذابیتی نداشته و رنگ زرد و سبز نیز فقط در ترکیب با رنگ های دیگر جذاب است.
البته رنگ سبز رنگ قابل تمایز و خوبی است ، زیرا به نشانه زیتون و صلح است اما به تدریج عادی شده و نیازمند تغییر و تنوع در جهان پر از تحول امروزی است.
نظر شما