پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۷

قائم مقام مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور:

۲۷ هزار موسسه خیریه کشور زیر نظر بهزیستی فعالیت می کنند

۲۷ هزار موسسه خیریه کشور زیر نظر بهزیستی فعالیت می کنند

شهرکرد- قائم مقام مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور گفت: ۲۷ هزار موسسه خیریه کشور زیر نظر بهزیستی فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی کوزه گر ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۲۷ هزار موسسه خیریه کشور زیر نظر بهزیستی فعالیت می کنند، اظهار داشت: این موسسه های خیریه از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۲۸۰ میلیارد ریال جذب کرده اند.

وی ادامه داد: مشارکت های مردم در کمک به مددجویان بهزیستی بیش از ۳۵ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

قائم مقام مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور عنوان کرد: خیران نقش مهمی در کمک به مددجویان تحت پوشش بهزیستی دارند.

اعتبارت دولتی جوابگوی نیازهای بخش های مختلف بهزیستی نیست

وی اظهار داشت: باید از ظرفیت های مردمی برای کمک به مددجویان استفاده کرد.

قائم مقام مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه رسانه ها نقش مهمی در ترویج فرهنگ مشارکت مردم در کمک به مددجویان دارند، ادامه داد: باید زمینه خودکفایی مددجویان در جامعه فراهم شود.

وی بیان کرد: اعتبارات دولتی جوابگوی اجرای برنامه ها و نیاز های بخش های مختلف بهزیستی نیست و باید از مشارکت مردم در این زمینه بهره گرفت.

کد خبر 4118151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha