پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۲۲

رئیس اداره فرهنگی تربیتی زندان های گلستان:

۵۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌ زندان‌های گلستان وجود دارد

 ۵۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌ زندان‌های گلستان وجود دارد

گرگان- رئیس اداره فرهنگی تربیتی زندان های گلستان گفت: بیش از ۵۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های زندان‌های گلستان وجود دارد و بیشتر کتاب‌ها با نظرسنجی از خود زندانیان خریداری می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالهاشم رضایی عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب گلستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نمایشگاه کتاب گلستان از کیفیت بالایی برخوردار بوده و در نظر داریم با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد گلستان تعدادی کتاب برای زندان‌های استان خریداری کنیم.

وی افزود: در حال حاضر در زندان‌های گلستان نزدیک به ۵۰ هزار جلد کتاب وجود دارد و همکاری خوبی را با نهاد کتابخانه‌های استان به شکل مشارکتی داریم به این‌گونه که و به شکل ماهیانه کارشناسان اداره کل نهادهای کتابخانه‌های گلستان از کتابخانه‌های ما بازدید می‌کنند.

حجت‌الاسلام رضایی ادامه داد: میانگین سواد زندانیان استان نسبتاً خوب بوده و با نظر افرادی که در زندان هستند کتاب‌ها را انتخاب می‌کنیم تا اطلاعاتی که برای پیشگیری از جرائم و ... لازم است در اختیار زندانیان و خانواده‌هایشان قرار گیرد.

وی افزود: ما همه باید برای بالا بردن سطح آگاهی و سرانه مطالعه کشور بسیج شویم، همان‌طور که در انقلاب بسیج شدیم تا بتوانیم فرهنگ کتاب‌خوانی را نهادینه کنیم.

کد خبر 4118341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha