پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۲۸

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت کردستان:

۱۵ آبان ماه امسال آخرین مهلت ثبت نام در سامانه بهین یاب است

۱۵ آبان ماه امسال آخرین مهلت ثبت نام در سامانه بهین یاب است

سنندج- رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت کردستان گفت: متقاضیان دریافت تسهیلات در بخش های صنعت و کشاورزی تا ۱۵ آبان ماه امسال فرصت ثبت نام در سامانه بهین یاب را دارند.

به گزارش خبرنگارمهر، محمد دره وزمی امروز چهارشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، به ارائه گزارشی از وضعیت بخش استان پرداخت و گفت: در استان ۱۷ شهرک صنعتی و ۱۱ ناحیه صنعتی مصوب با هزار و ۲۲ هکتار مساحت  و ۱۱ شهرک و سه ناحیه فعال با مساحت ۷۷۰ هکتار  داریم.

وی تعداد واحدهای صنعتی دارای پروانه بهره برداری استات را ۸۱۱ واحد ذکر کرد و اظهارداشت: اشتغال اسمی این تعداد واحد ۱۶ هزار و ۹۳۰ نفر و اشتغال واقعی هم ۱۱ هزار و ۹۲ نفر است.

وی بیان کرد: تعداد واحدهای معدنی دارای پروانه بهره برداری استان ۳۸۲ واحد است که از این تعداد ۱۳۲ واحد فعال، ۲۴۱ واحد نیمع فعال و ۹ واحد هم در حال تجهیز است.

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت کردستان ادامه داد: مجموع اشتغال اسمی بخش صنعت و معدن استان ۲۰ هزار و ۹۳۹ نفر و اشتغال واقعی هم ۱۲ هزار و ۹۳۲ نفر است.

دره وزمی با اشاره به تشکیل ۴۶ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان از سال گذشته تاکنون گفت: در این جلسات ۳۳۷ پرونده مورد بررسی قرار گرفتند و ۴۶۵ مصوبه داشته که ۶۰ درصد مصوبات اجرایی و مابقی در دست اقدام است.

وی عنوان کرد: پرداخت تسهیلات رفع موانع تولید در استان نوجب تثبیت اشتغال۶ هزار نفر در واحدهای تولیدی مشکل دار شده است.

وی بیان کرد: تاکنون ۱۲۲ طرح و واحد صنعتی متشکل از ۸۳ واحد،۳۱طرح و ۸۹ واحد معدنی در سامانه بهین یاب ثبت نام و درخواست ۱۶۵ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش کردند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد: از تعداد واحدهای مذکور ۹۲ مورد به مبلغ ۵۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در کارگروه مصوب شده است.

دره وزمی اظهارداشت: تاکنون در بخش های صنعت و کشاورزی ۱۱۵ میلیارد تومان به بانک ها معرفی شدند که از این میزان مبلغ ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

وی عنوان کرد: در تعداد واحدهای ثبت نام شده در سامانه بهین یاب رتبه ۲۰ کشور و در پرداختی تسهیلات هم رتبه ۲۷ کشور را داریم.

وی اعلام کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات در بخش های صنعت و کشاورزی تا ۱۵ آبان ماه امسال فرصت ثبت نام در سامانه بهین یاب را دارند.

کد خبر 4124443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha