۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۴۶

معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه:

طرح انتقال میدان امام خمینی (ره) کرمانشاه به جاده قدیم تصویب شد

طرح انتقال میدان امام خمینی (ره) کرمانشاه به جاده قدیم تصویب شد

کرمانشاه- معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: طرح انتقال میدان امام خمینی (ره) کرمانشاه به جاده قدیم تصویب شد.

مجتبی نیک‌کردار در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: طرح انتقال میدان امام خمینی (ره) در ورودی شرقی کرمانشاه به جاده قدیم تصویب شد.

نیک کردار گفت: این کار به دلیل ازدحام و شلوغی اطراف میدان امام خمینی(ره) کرمانشاه صورت می‌گیرد و قرار است سپاه در سر سه راهی جاده قدیم نیز باغ موزه دفاع مقدس افتتاح کند.

وی گفت: مجموعه باغ موزه‌ای که سپاه می‌خواهد  بسازد، مجموعه مسکونی است و در کنار آن نیز ۱۵ هکتار فضای سبز وجود دارد و باغ موزه دفاع مقدس ایجاد می‌شود.

نیک کردار بیان کرد: میدان امام خمینی (ره) به دلیل ازدحام و شلوغی در ورودی شرقی کرمانشاه به جاده قدیم منتقل می‌شود.

معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه یادآور شد: احداث باغ موزه دفاع مقدس کاری بزرگ و ارزشمند خواهد بود.

کد خبر 4132122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha