پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۳۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۳۰

رئیس سازمان صنعت، معدن تجارت استان یزد:

۲۰۰ میلیون مترمربع به ظرفیت تولید کاشی کشور افزوده می شود

۲۰۰ میلیون مترمربع به ظرفیت تولید کاشی کشور افزوده می شود

یزد ـ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با اشاره به افتتاح ۵۲ طرح صنعتی در حوزه کاشی و سرامیک گفت: با افتتاح این طرح ها، ۲۰۰ میلیون مترمربع به ظرفیت تولید کاشی و سرامیک کشور افزوده می

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا علمدار یزدی پیش از ظهر امروز در همایش مدیران تولید و فنی کارخانجات کاشی و سرامیک ایران در دانشگاه یزد اظهار داشت: میزان تولید کاشی و سرامیک ایران در ۲۰۱۴ معادل ۳.۳ درصد سرمایه گذاری در بخش کاشی و سرامیک جهان بوده بر این اساس ایران جایگاه مناسبی در تولید کاشی و سرامیک در جهان دارد.

وی یادآور شد: در حال حاضر کشور ما با ۱۲۵ واحد تولید کاشی و سرامیک با ظرفیت ۵۵۰ میلیون مترمربع تولید و اشتغالزایی برای بیش از ۴۰ هزار نفر، با برترین تولیدکننده کاشی و سرامیک جهان، یعنی کشورهای ایتالیا و اسپانیا فاصله ای ندارد.

علمدار یزدی ادامه داد: یزد به تنهایی نهمین تولیدکننده کاشی و سرامیک در جهان است و در استان یزد ۶۷ واحد تولید کاشی و سرامیک با سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۷ هزار نفر در حال فعالیت است.

وی خاطرنشان کرد: یزد در حال حاضر ۵۰ درصد تولید صنعت کاشی و سرامیک کشور را بر عهده دارد و با افتتاح ۵۲ طرح در حوزه کاشی و سرامیک، حدود ۲۰۰ میلیون مترمربع به ظرفیت تولید کاشی کشور افزوده می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و ت جارت استان یزد عنوان کرد: در سال جاری صادرات کاشی و سرامیک در استان یزد به لحاظ ارزشی و وزنی ۱۸ درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: طی سالهای گذشته با افزایش تقاضای عرضه این محصول، سازمان صنعت، معدن و تجارت دو برنامه دارد که در قالب این برنامه ها، مشکلاتی از جمله مشکلات بانکی، مالیاتی و آب و برق و .... را در کارگروه تسهیل بررسی شده است.

علمدار یزدی تاکید کرد: در درازمدت هم ورود به بازارهای جهانی و هدایت به سمت تحقیق و توسعه و تکنولوژی و طراحی از الویت های ما است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از دانشگاه یزد خواست: به عنوان دانشگاه مادر با هدایت پایان نامه های تحصیلات تکمیلی به سمت صنعت، معدن و تجارت، ما را در مسیر توسعه صنعتی هدایت کند و شاهد روزی باشیم که مشکلات صنعت استان و کشور به دست فارغ التحصیلان نخبه استان یزد رفع شود.

کد خبر 4150742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha