۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۰

کارشناس هواشناسی:

وزش باد و تلاطم دریا در استان بوشهر ادامه دارد

وزش باد و تلاطم دریا در استان بوشهر ادامه دارد

بوشهر - کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر گفت: وزش باد و تلاطم دریا در استان بوشهر ادامه دارد.

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حالی‌که امروز قدری از شدت باد شمالی بر روی دریا کاسته شده اما پیش‌بینی می‌شود از فردا مجددا سرعت وزش این جریانات بویژه بر روی دریا افزایش یابد و در پی آن دریا نیز مجددا متلاطم شود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: انتظار می رود وزش باد و تلاطم دریا به تناوب تا روز یکشنبه ادامه یابد.

وی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت آینده در قسمت‌های شمالی خلیج فارس و برخی نواحی شمالی و مرکزی استان در برخی ساعات ضمن افزایش پوشش ابر وقوع رگبار پراکنده یا بارش خفیف باران و رعد و برق دور از انتظار نیست.

مساعدی بیان کرد: طی این مدت جهت باد شمال غربی تا شمال شرقی با سرعت ۸ تا ۳۲ کیلومتر در ساعت و بر روی دریا گاهی تا ۴۰ کیلومتر در ساعت پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر اضافه کرد: ارتفاع موج دریا نیز بین ۳۰ تا ۹۰ گاهی تا ۱۲۰ سانتیمتر و فردا ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر خواهد بود.

کد مطلب 4158941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha