رییس کمیته عالی انقلابی یمن:

دولتها برای تشکیل «ارتش آزادسازی فلسطین» افراد داوطلب را جذب کنند

دولتها برای تشکیل «ارتش آزادسازی فلسطین» افراد داوطلب را جذب کنند

«محمد الحوثی» از دولت ها و جنبش ها در راس آن ها دولت یمن خواست افراد داوطلب را جذب و آنان را برای تشکیل ارتش آزادسازی فلسطین آماده کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، مقامات یمنی نیز به تصمیم اخیر ترامپ در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل واکنش نشان دادند.

در همین زمینه «محمد الحوثی» رییس کمیته عالی انقلابی یمن از دولت ها و جنبش ها در راس آن ها دولت یمن خواست افراد داوطلب را جذب و آنان را برای تشکیل ارتش آزادسازی فلسطین آماده کنند.

این در حالی است که شهروندان یمنی امروز تظاهراتی گسترده را با عنوان «قدس پایتخت فلسطین و مردود بودن تصمیم آمریکا» برگزار کردند.

روز گذشته نیز عبدالملک بدر الدین الحوثی رهبر انصارالله یمن در بیانیه ای که در واکنش به تصمیم اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا صادر کرد، به تداوم مقاومت علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی و تحریم کالاهای آنها دعوت کرد.

رهبر جنبش انصارالله یمن روز پنجشنبه از مردم این کشور خواست که در حمایت از ملت فلسطین فردا جمعه در شهر صنعا تظاهرات کنند.

کد خبر 4166087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عرب IR ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
      0 0
      فقط مبارزه ومقاومت در برابر زیاده طلبی شیطان بزرگ ونابودی کامل اسرائیل راهکار اصلی میباشد دیگر تحقیر مسلمانان بس است