پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۹:۲۸

امام جمعه قرچک مطرح کرد؛

رشد استثنایی خانوار بد سرپرست و نیز زنان سرپرست خانوار در قرچک

رشد استثنایی خانوار بد سرپرست و نیز زنان سرپرست خانوار در قرچک

قرچک- امام جمعه قرچک در جلسه مشترک شورای برنامه ریزی استان تهران با کمیته برنامه ریزی این شهرستان گفت: خانوار بد سرپرست و نیز زنان سرپرست خانوار قرچک رشد استثنایی در سطح استان تهران دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین حجت الله اسماعیلی، صبح چهارشنبه در جلسه مشترک شورای برنامه ریزی استان تهران با کمیته برنامه ریزی شهرستان قرچک، که با حضور محمد حسین مقیمی، استاندار تهران برگزار شد، طی سخنانی گفت: قرچک جوان ترین شهرستان استان تهران از نظر چارت اداری و نیز سن مدیران است.

وی به تامین بسیاری از نیازهای شهرستان قرچک، در زمان کم تشکیل این شهرستان، گفت: مهاجرت بی رویه به قرچک مشکل ساز شده و امروز حاشیه نشینی تهدیدی برای این شهرستان به شمار می رود، برخی از آپارتمان های حاشیه شهر به مرکز معضلات فرهنگی و گاهی فساد تبدیل شد، خانوارهایی که سرپرست زن دارند و یا بد سرپرست هستند، در قرچک رو به افزایش است و این میزان رشد در استان تهران استثنایی و یک تهدید است.

امام جمعه قرچک با بیان این که علی رغم تاسیس شهرک صنعتی قرچک، مشکلات بیکاری در قرچک حل نشده است، گفت: ادارات مددکاری قرچک با نیازمندی های شدید مردمی مواجه هستند و کار آن ها در قرچک بسیار سخت است.

وی نبود فرهنگ سرا، مصلی، حوزه های علمیه و کمبود سالن های ورزشی و پارک عمومی در قرچک را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید آسیب های اجتماعی ریشه یابی شود، بخش اعظم آسیب های اجتماعی به دلیل کمبودها است، ما جوانان نخبه و ممتاز، انقلابی و موثر و با افتخار داریم که باعث افتخار است.

اسماعیلی با بیان این که قرچک بیش از ۵۰۰ هیات مذهبی کددار در قرچک وجود دارد، گفت: شهرستان قرچک مذهبی است و مردمی مومن و ولایتمدار دارد و باید عقب ماندگی های قرچک جبران شود.

کد خبر 4170717

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha