به گزارش خبرنگار مهر، احمد حمزه شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری استان کرمان که با حضور وزیر ارتباطات، فناوری اطلاعات در سالن شهید مرتضویی استانداری کرمان اظهار داشت: این زلزله ها به ما یادآوری می کند که به فکر مناطق جنوبی استان خیلی بیشتر باشیم، خیلی از خانه ها هنوز بازسازی نشده اند.
وی افزود: اگر در زلزله اخیر که در هجدک راور رخ داد خانه ها بازسازی نشده بودند معلوم نبود چه مصیبتی ایجاد می شد و اگر این زلزله ها در مناطق جنوبی استان رخ دهد مصیبت های زیادی را ایجاد خواهد کرد.
حمزه بیان داشت: باید علاج واقعه را قبل از وقوع کرد و الان باید به فکر بازسازی و نوسازی خانه های جنوب استان کرمان باشیم.
نماینده شش شهرستان جنوبی استان کرمان تصریح کرد: علوم به سرعت در حال گسترش و تغییر چهره جهان است، علوم مختلف با سرعت باور نکردنی و حیرت آوری در حال پیشرفت هستند و روزانه میلیون ها کشف جدید صورت می گیرد و هزارن فناوری جدید به مجموعه علوم و دانش بشری اضافه می شود.
وی بیان داشت: کشور ما در بعضی از علوم مانند سلولی، مولکولی، ژنتیک، نانوتکنولوژی و ... پا به پای دنیا در حال حرکت است اما متاسفانه در فناوری کشور ما ضعیف است و حتی نتوانستیم از دانشی که بدست آورده ایم علم و تکنولوژی درست کنیم و در خدمت مردم خودمان قرار دهیم.
حمزه گفت: زمانی که تکنولوژی از خودمان نباشد طبیعی است این تکنولوژی با مشکلاتی همراه است و این معضلات هر چه از مرکز کشور فاصله بیشتر بگیریم خود را بیشتر نشان می دهد.
نماینده شش شهرستان جنوبی استان کرمان افزود: تا زمانی شبکه های همراه را از انحصاری خارج نکنیم مشکلات ما در این حوزه رفع نخواهد شد و البته مشکلات نباید دلیلی برای مچ گیری باشد و باید مشکلات با همکاری یکدیگر رفع شوند.


نظر شما