۳ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۰۸

بعد از انتقال سرمربی؛

دو بازیکن برق جدید شیراز در راه نساجی قائمشهر

دو بازیکن برق جدید شیراز در راه نساجی قائمشهر

بعد از انتقال سرمربی تیم فوتبال برق جدید شیراز در نیم فصل دوم به تیم نساجی، احتمال حضور انتقال چند بازیکن برق هم به این تیم وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، داود مهابادی سرمربی تیم فوتبال برق جدید شیراز که توانست این تیم را در نیم فصل نخست به رده چهارم جدول برساند، به صورت توافقی از تیم برق جدا شد و به جای مهدی پاشازاده سرمربی برکنار شده تیم سوم جدول راهی قائمشهر شد تا هدایت تیم نساجی را بر عهده بگیرد.

احتمال این که جابجایی‌های دیگری هم بین دو تیم صورت گرفته و برخی از بازیکنان تیم برق جدید شیراز بعد از مهابادی سر از تیم نساجی در بیاورند وجود دارد. از جمله این بازیکنان می‌توان به سعید خردمند و پوریا آریا کیا دو بازیکن برق در نیم فصل نخست اشاره کرد. این دو بازیکن هر یک در نیم فصل نخست ۵ بار برای تیم برق جدید شیراز گلزنی کردند تا نقش مهمی در موفقیت‌های تیم شیرازی داشته باشند.

داود مهابادی روز گذشته بعنوان سرمربی جدید تیم نساجی قائمشهر در تمرینات این تیم معارفه شد و کارش را به صورت رسمی در این تیم آغاز کرد.

نساجی در اولین دیدار با هدایت مهابادی از ساعت ۱۴ روز ۱۷ دی ماه در خانه خود میزبان تیم ایرانجوان بوشهر است.

کد خبر 4180781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha