پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ دی ۱۳۹۶، ۸:۲۶

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی:

۴۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در استان مرکزی پرداخت شد

۴۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در استان مرکزی پرداخت شد

اراک- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از چهار هزار و ۷۰۰میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی و کشاورزی استان مرکزی پرداخت شده است.

محمدرضا حاجی پور در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: چهار هزار و ۷۲۵میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید از ابتدای سال جاری تاکنون به واحدهای صنعتی و کشاورزی استان مرکزی که متقاضی دریافت تسهیلات بوده اند، اعطا شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: این میزان تسهیلات به ۵۲۴ واحد صنعتی و کشاورزی استان مرکزی پرداخت شده که این متقاضیان از طریق سامانه بهین یاب وزارت صنعت و یا مراجعه مستقیم به بانک های عامل خواستار دریافت تسهیلات رونق شده بودند.

حاجی پور بیان کرد: امسال تاکنون حدود یک هزار واحد صنعتی و کشاورزی استان مرکزی برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند و علاوه بر آن ۷۰۰ واحد دیگر نیز متقاضی هستند که پرونده آنان در دست بررسی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی خاطرنشان ساخت: مجموع درخواست های واحدهای صنعتی و تولیدی استان مرکزی در سال جاری برای دریافت تسهیلات رونق، بیش از یک هزار و ۷۰۰ مورد است.

وی تصریح کرد: برای واحدهای صنعتی و کشاورزی که بانک ها معرفی شده و هنوز موفق به دریافت تسهیلات رونق نشده اند حدودا سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات باید پرداخت شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود گفت:  پیش بینی این است که با تداوم اجرای طرح رونق تولید، امسال بیش از ۱۳هزار شغل در حوزه تولید، صنعت و اصناف استان مرکزی ایجاد شود.

حاجی پور ادامه داد: در حال حاضر استان مرکزی ۲۷۹ پروژه اشتغالزای نیمه‌ تمام بالای ۶۰درصد دارد که بالغ بر دو هزار و ۷۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای اتمام آن لازم است تا معادل یک هزار و ۹۸۰ شغل ایجاد کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اضافه کرد: هم اکنون ۷۱ شرکت دانش‌بنیان در سطح استان مرکزی فعالیت دارند که در این زمینه رتبه پنج کشوری را به خود اختصاص داده‌ایم و ۱۲ موسسه دانش بنیان امسال در استان فعالیت خود را آغاز کرده اند.

کد خبر 4194733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha