۲۲ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۳۲

امام جمعه اصفهان:

ملت ایران با اغتشاش و آشوب از آرمان‌های خود دست نمی‌کشد

ملت ایران با اغتشاش و آشوب از آرمان‌های خود دست نمی‌کشد

اصفهان – امام جمعه اصفهان گفت: دشمنان بدانند ملتی که ۸ سال در برابر تمام دنیا جنگید و با ایستادگی اجازه نداد خاک کشور به اشغال بیگانگان درآید با اغتشاش و آشوب از آرمانهای خود دست نمی کشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید یوسف طباطبائی‌نژاد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اصفهان با بیان اینکه در روایات، غفلت معادل گمراهی برشمرده شده است و خداوند افراد غافل را به چهارپایانی تشبیه کرده که از قوای عقلانی بی‌بهره هستند، اظهار داشت: افرادی که دانسته‌های آنها از نادانسته‌ها بیشتر باشد به هلاکت نزدیک هستند.

وی با اشاره به اینکه همیشه باید نکات مثبت یک موضوع را نیز مورد توجه قرار داد نه اینکه با منفی‌گرایی صرفا همه چیز را زیر سوال ببریم، ابراز داشت: افرادی که به حکومت اسلامی ایراد وارد می‌کنند باید وضعیت کنونی خود را با پدران خود، پیش از وقوع انقلاب اسلامی مقایسه کنند و به عبارتی نیمه پر لیوان را نیز ببینند.

امام جمعه اصفهان با اشاره به فتنه و اغتشاشگری‌های اخیر تصریح کرد: رهبر انقلاب برای فتنه اخیر سه ضلع را مطرح کردند به نوعی که طراحی این اغتشاشات توسط  آمریکا و رژیم صهیونیستی، هزینه بر عهده کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس و اجرا بر عهده عناصر فراری و ضدانقلاب بوده است.

مردم در اغتشاشات اخیر خط خود را از آشوب‌گران جدا کردند

وی با بیان اینکه برخی دوست دارند ما نیز همانند عربستان باشیم که پس از ۴۰ سال اطاعت مطلق از آمریکا هیچ چیز به دست نیاورده است، تاکید کرد: خوشبختانه مردم با بصیرت ایران در اغتشاشات اخیر نیز همانند ۴۰ سال گذشته با بصیرت عمل کرده و خط خود را از آشوب گران جدا کردند.

آیت‌الله طباطبایی نژاد با تقدیر از صبر نیروهای نظامی و انتظامی در اغتشاشات اخیر گفت: بسیاری از بسیجیان و نیروهای انتظامی در برابر آشوب‌گران به اندازه‌ای صبر کردند که حتی زخمی شدند اما اجازه ندادند دشمنان به هدف خود در وارونه جلوه دادن وقایع دست پیدا کنند.

وی ادامه داد: دشمنان ما بدانند ملتی که هشت سال در برابر تمام دنیا ایستاد و اجازه نداد گوشه‌ای از خاک کشورش به اشغال بیگانگان درآید با اغتشاش و آشوب از پای درنمی‌آید.

دشمنان در هیچ دوره تاریخی از اقدامات ملت ایران شاد نمی‌شوند

امام جمعه اصفهان تصریح کرد: همانگونه که در وقایع اخیر ملت بابصیرت ایران اسلامی با اقدام به موقع و انقلابی خود بار دیگر خشم دشمنان را برانگیختند مستکبران مطمئن باشند که در هیچ دوره‌ای از تاریخ از مردم ایران خرسند نخواهند بود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به رحلت حجت‌الاسلام مهدی مظاهری اشاره کرد و بیان داشت: ایشان علاوه بر فعالیت‌های مختلف خیرخواهانه خود بیش از ۶۰ سال نیز با قرائت دعای ابوحمزه مردم را با عرفان و معرفت آشنا کرد و اکنون به پیش محبوب خود شتافته است.

کد خبر 4197515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha