پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۱

رئیس دانشگاه تبریز:

پروژه دانشکده فنی مرند ۲۹ بهمن ماه افتتاح می شود

پروژه دانشکده فنی مرند ۲۹ بهمن ماه افتتاح می شود

تبریز- رئیس دانشگاه تبریز در بازدید از پروژه ۵۶۳۵ متر مربعی دانشکده فنی مهندسی مرند وابسته به دانشگاه تبریز از افتتاح آن در ۲۹ بهمن امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این بازدید که جمعی از مدیران دانشگاه تبریز و مسئولین شهرستان مرند، این دانشکده و پروژه حضور داشتند اقدامات لازم برای تکمیل نواقص، مراحل تحویل پروژه و کارهای انتقال انجام شد و مقرر گردید تا ظرف ده روز پروژه از سوی پیمانکار تحویل دانشگاه شده و برای افتتاح آماده شود.

همچنین در کنار این بازدید جلسه ای با حضور حجه الاسلام والمسلمین علی نعمت زاده امام جمعه، علیار راستگو معاون استاندار و فرماندار ویژه مرند تشکیل شد و ضمن بررسی وضعیت پروژه، دغدغه های دو طرف مطرح و برای استفاده از تمامی ظرفیت های شهرستان در خصوص حل عوارض، مسائل انتقال و تکمیل موارد جزئی تا آغاز افتتاح قول های مساعد داده شد.

خاطرنشان می شود دانشکده فنی مهندسی مرند وابسته به دانشگاه تبریز در سال ۱۳۷۴ با دو رشته کار خود را آغاز نمود و برای گسترش فعالیتهایش این پروژه در محل جدید با ۵۶۳۵ متر مربع شامل: ۱۴ کلاس درس، مجموعه مدیریتی، ۴ اتاق کامپیوتر، سلف سرویس، کتابخانه و مخزن، ۴ اتاق کنفرانس و مکان های عبادتی، خدماتی و سرویسی با اعتبارات دانشگاه تبریز احداث شده است.

کد خبر 4207141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha