پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۱۵

قائم مقام وزیر بهداشت خبر داد؛

۵۰درصد ایرانیان بالای۷۰سال عمر می کنند/افزایش۲۵ساله امید به زندگی

۵۰درصد ایرانیان بالای۷۰سال عمر می کنند/افزایش۲۵ساله امید به زندگی

ری- قائم مقام وزیر بهداشت از افزایش ۲۵ ساله سن امید به زندگی ایرانیان خبر داد و افزود: ۵۰ درصد مردم کشورمان بالای ۷۰ سال عمر می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج حریرچی بعد از ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح کلینیک تخصصی بیمارستان فیروزآبادی اظهار داشت: امید به زندگی ما در ۴ دهه اخیر بیش از ۲۵ سال افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: پیش از این مرگ و میر زیر ۵۰ سال را در مرگ های زودرس طبقه بندی می کردیم، اما اکنون مرگ و میر زیر ۷۰ سال جزو مرگ های زودرس تلقی می شود و حدود ۵۰ درصد از مردم ما تا بالای ۷۰ سالگی عمر می کنند، با افزایش امید به زندگی مردم و کنترل بیماری های واگیردار، بیماری های غیر واگیرداری که بیماری های سنین پیری هستند، شیوع پیدا می کنند و برای مقابله با این بیماری ها باید خدمات مراقبتی از افراد میان سال و کهن سال را افزایش دهیم.

قائم مقام وزیر بهداشت به ۲ تغییر دیگر در جامعه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هم بعد خانوار از ۵ نفر در هر خانوار به ۳.۳ نفر کاهش پیدا کرده است و نیز میزان روستانشینی و شهرنشینی برعکس شده و در گذشته بالای ۷۰ درصد جمعیت ایران روستانشین بوده اند، اما اکنون زیر ۲۵ درصد در روستاها زندگی می کنند و به همین دلیل نظام مراقبت های بهداشتی و درمانی ما و مراقبت از بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی و عروقی، سرطان ها و نیز مراقبت از کهنسالان و افراد ناتوان را باید افزایش دهیم و لذا افزایش تخت های بیمارستانی و از آن مهم تر مراقبت از بیماری های مزمن در منزل بسیار اهمیت یافته است.

حریرچی بر ایجاد توانایی مراقبت از بیماری ها در منزل تاکید کرد و گفت: باید مردم را آموزش دهیم و نیز با استفاده از حمایت های دولتی و بیمه آن ها را توانمند کنیم، که بتوانند از بیماران در منزل مراقبت کنند.

وی در خصوص تعداد تخت های بیمارستانی در کشور گفت: در حال حاضر ۱۲۸ هزار تخت بیمارستانی خصوصی و دولتی در کشور داریم، که حدود ۲۴ هزار طی طرح تحول سلامت یا جدید اضافه شد و یا جایگزین شد.

کد خبر 4219247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha