پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۳۳

رئیس ایفلا مهمان ویژه هشتادمین سالگرد تاسیس کتابخانه ملی

رئیس ایفلا مهمان ویژه هشتادمین سالگرد تاسیس کتابخانه ملی

رئیس فدراسیون بین‌المللی انجمن‌ها و موسسات کتابداری(ایفلا) به دعوت سازمان اسناد و کتابخانه ملی و برای حضور در ویژه برنامه هشتادمین سال تاسیس آن، پاسخ مثبت داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به ستاد اطلاع‌رسانی هفته بزرگداشت هشتادمین سالگرد تاسیس کتابخانه ملی ایران، مظفر پاسدار شیرازی دبیر این برنامه‌ها با اعلام این خبر افزود: این نخستین بار است که گلوریا پرز سالمرون رئیس ایفلا به ایران سفر می‌کند و از کتابخانه ملی کشورمان دیدار می‌کند. به همین منظور سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برنامه‌های ویژه‌ای برای زمان حضور او در ایران تدارک دیده است.

پاسدار شیرازی افزود: نشست‌های تخصصی کتابداری، انعقاد تفاهمنامه همکاری و بازدید ویژه از مراکز تخصصی کتابداری و آرشیوی ایران از جمله برنامه‌هایی است که به مناسبت حضور رئیس ایفلا در تهران تدارک دیده شده است.

بر اساس این گزارش، هفته بزرگداشت هشتادمین سالگرد تاسیس کتابخانه ملی ایران از پنجم لغایت یازدهم اسفندماه برگزار خواهد شد. در این برنامه‌ها از مجموعه نسخ خطی تازه خریداری شده سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، تمبر یادبود این مراسم و مجموعه کتاب‌های تازه منتشر شده به مناسبت هشتادمین سال تاسیس کتابخانه ملی، رونمایی خواهد شد.

کد خبر 4233126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha