پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اسفند ۱۳۹۶، ۱۰:۵۱

بهادری با در گفتگو با مهر مطرح کرد:

تکمیل زنجیره قوانین مبارزه با فساد توسط طرح اعاده اموال نامشروع

تکمیل زنجیره قوانین مبارزه با فساد توسط طرح اعاده اموال نامشروع

عضو فراکسیون امید مجلس گفت:طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان کامل کننده زنجیره قوانین مبارزه با مفاسد اقتصادی است.

هادی بهادری، عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان طرحی پخته و کارشناسی شده است، گفت: این طرح تکمیل کننده قوانینی مانند بررسی اموال مسئولان است و زنجیره برخورد با فساد با اجرای این طرح کامل می شود.

عضو فراکسیون امید مجلس گفت: نظر نمایندگان مجلس و اعضای فراکسیون امید هم نسبت به این طرح مثبت است، زیرا تحقق عدالت یکی از مهمترین شعار های مجلس دهم است.

وی تصویب این طرح را گامی مهم در راستای افزایش امید مردم به انقلاب و نظام خواند و گفت: تحقق عدالت از شعار های محوری انقلاب اسلامی است که باید در راستای تحقق آن گام برداریم.

کد خبر 4239728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha