پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۵۲

مدیر بورس منطقه‌ای همدان عنوان کرد:

مبادله ۲۵۸ میلیون و ۹۲۸ هزار سهم طی اسفندماه گذشته در بورس همدان

مبادله ۲۵۸ میلیون و ۹۲۸ هزار سهم طی اسفندماه گذشته در بورس همدان

همدان - مدیر بورس منطقه‌ای همدان گفت: تعداد ۲۵۸ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۸۰۴ سهم طی اسفند ماه گذشته در بورس همدان مبادله شد.

عباس صمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: اسفندماه گذشته تعداد ۲۵۸ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۸۰۴ سهم متعلق به ۳۳۵ شرکت به ارزش ۶۹۲ میلیارد و ۳۲۸ میلیون و ۶۹۵ هزار و ۸۲۳ ریال در بورس منطقه ای همدان دادوستد شد.

مدیر بورس منطقه‌ای همدان گفت: ۳۷ درصد سهام مبادله شده مربوط به خرید سهام و ۶۳ درصد مربوط به فروش سهام بوده است.

وی گفت: بر این اساس و با توجه به ۱۹ روز کاری فعالیت بورس منطقه ای همدان در اسفندماه، متوسط ارزش دادوستد، روزانه ۳۶ میلیارد و ۴۳۸ میلیون و ۳۵۲ هزار و ۴۱۲ ریال بوده است.

مدیر بورس منطقه‌ای همدان گفت: این آمار نسبت به بهمن ماه، ۴۲ درصد افزایش داشته و در اسفندماه، ۴۸۱ کد معاملاتی جدید ایجاد شد.

صمدی عنوان کرد: در اسفند ماه شرکتهای گروه صنعتی پاکشو، بانک صادرات ایران و پاکسان به ترتیب بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

وی گفت: شاخص کل قیمت در پایان اسفند ماه معادل ۹۶ هزار و ۲۹۰  واحد بود که نسبت به ماه بهمن، یک هزار و ۸۵۹ واحد کاهش یافت.

کد خبر 4258468

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha