پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۳۸

گفتگوی نادر طالب زاده با مهمانان خارجی جشنواره جهانی فیلم فجر

گفتگوی نادر طالب زاده با مهمانان خارجی جشنواره جهانی فیلم فجر

شبکه چهار سیما به مدت ۹ شب، سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر را پوشش می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، سی وشمین جشنواره جهانی فیلم فجر در پردیس سینمایی چارسو از ۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت برگزار می‌شود و شبکه چهار سیما با برپایی استودیو در این محل، جشنواره جهانی فیلم فجر را هر شب با اجرای نادر طالب زاده در گفتگو با برنامه سازان روی آنتن می برد.

محمد حمیدی مقدم تهیه کننده ویژه برنامه سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر بیان کرد: در این ویژه برنامه نادر طالب زاده هر شب با یکی از مهمانان و برنامه سازان مطرح خارجی حاضر در جشنواره گفتگو می کند و گزارش هایی از رویدادهای هر روز جشنواره پخش می شود که مخاطبان در جریان اتفاقات و رخدادهای روزانه این رویداد فرهنگی قرار می گیرند.

تهیه کننده برنامه افزود: نادر طالب زاده در این ۹ شب، هر شب با چهره های شناخته شده جهانی همچون فرانکو نرو بازیگر مطرح ایتالیایی، مجید مجیدی به همراه اِی.آر. رحمان آهنگساز «میلیونر زاغه نشین» و «محمد(ص)»، لری اسمیت فیلمبردار و نورپرداز آثار استنلی کوبریک، الیور استون تهیه‌کننده و کارگردان مطرح آمریکایی گفتگو می کند.

حمیدی مقدم در پایان گفت: این برنامه هر شب به یک سینما و کارگردانانش اختصاص دارد. همچون یک شب با سینمای فرانسه و گفتگو با ژان پی‌یر لئو بازیگر فرانسوی، شبی با فیلمسازان منطقه که در این بخش طالب زاده با رشید مشهراوی کارگردان فلسطینی و محمد الدراجی کارگردان عراقی گفتگو می کند.

ویژه برنامه شبکه چهار برای سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر پنجشنبه ساعت ۲۲، جمعه ساعت ۲۳:۳۰ و از شنبه ساعت ۲۱ روی آنتن می رود.

کد خبر 4274726

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha