به گزارش خبرنگار مهر، سجاد افشارمنش صبح شنبه در حاشیه بازید از زندان شهرستان منوجان اظهار داشت: اقدامات قضائی مناسبی در زمینه کاهش جمعیت کیفری زندان ها در حال اجراست و نتیجه این اقدامات شاهد کاهش جمعیت کیفری زندانیان در این شهرستان هستیم.
وی خطاب به مسئولان زندان منوجان تصریح کرد: کار سازمان زندان ها واقدامات تامینی و تربیتی به ویژه در قسمت بازپروری شخصیت مددجویان زندانی بسیار خطیر و حساس است و اگر این وظیفه به درستی انجام شود، شاهد کاهش نرخ بازگشت مجدد زندانیان به زندان ها خواهیم بود.
دادستان عمومی وانقلاب شهرستان قلعه گنج بر لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت های قانونی در جهت کاهش جمعیت کیفری زندان ها تاکید کرد.
شایان ذکر است؛ به دلیل نبود زندان در شهرستان قلعه گنج محکومان جرائم عمومی به زندان شهرستان منوجان منتقل می شوند.


نظر شما