پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۳۹

دو پیشکسوت استقلال همراه این تیم به اصفهان می‌روند

دو پیشکسوت استقلال همراه این تیم به اصفهان می‌روند

باشگاه استقلال در نظر دارد در آخرین هفته از رقابتهای لیگ برتر دو بازیکن سابقش را به رسم تجلیل همراه خود به اصفهان ببرد.

به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه استقلال در اقدامی شایسته در جریان هر یک از بازی های خانگی اش از دو بازیکن پیشین این باشگاه تجلیل به عمل می آورد و در بازی های خارج از نیز دو بازیکن سابق این تیم را به شهرستان های محل بازی اعزام می کند.

در همین راستا باشگا استقلال در جریان دیدار این تیم برابر سپاهان در هفته پایانی لیگ برتر، بهروز پرورشخواه و ایوب اصغرخانی را به همراه تیم به اصفهان می برد.

بهروز پرورشخواه هافبک میانی تیم استقلال در دهه هفتاد بود که بازی های متعددی در سالهای حضورش در ترکیب آبی پوشان انجام داد. ایوب اصغرخانی نیز در دهه هفتاد و در زمان مربیگری مرحوم حجازی پیراهن استقلال را بر تن کرد و بعدها در سالهای زیادی مربیگری در تیم های پایه استقلال را بر عهده داشت که بازیکنانی مثل سید مجید حسینی، امید نورافکن، محسن کریمی، شایان مصلح، محمد انصاری و میعاد یزدانی از شاگردان وی در تیم های پایه استقلال بوده‌اند. 

دیدار تیم استقلال و سپاهان از هفته پایانی لیگ برتر از ساعت ۱۷ روز جمعه ۷ اردیبهشت در شهر اصفهان برگزار می‌شود. 

کد خبر 4279807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha