به گزارش خبرنگار مهر، سعید کارگران از استفاده روزانه ۲۰۰۰ شهروند شمال تهران از ایستگاه های ورزشی این منطقه خبر داد و اظهار داشت: منطقه یک تهران دارای ۷۳ ایستگاه فعالیت ورزشی است که ۴۸ ایستگاه برای بانوان و ۲۵ ایستگاه در بخش آقایان فعال است و با حضور ۵۰ مربی متخصص ورزشی با نواخته شدن زنگ تحرک در بوستان نیاوران فعالیت های ورزشی خود را در سال جدید با حضور شهروندان آغاز می کند.
کارگران گفت: روزانه بیش از ۲۰۰۰ نفر از شهروندان شامل ۷۵۰ نفر از آقایان و ۱۴۰۰ نفر از بانوان از ایستگاه های ورزشی منطقه یک تهران استفاده می کنند.
وی گفت: این ایستگاه ها در فضاهای روباز و مجموعه های ورزشی، بوستان ها ، مدارس، حسینیه ها و برخی موسسات بهزیستی فعال است که فعالیت های ورزشی را در دو قالب تخصصی شامل بدمینتون، تنیس و عمومی شامل آمادگی جسمانی و ایروبیک انجام می دهند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه یک تهران اضافه کرد: شهروندان می توانند از فعالیت های ورزشی این ایستگاه ها طبق ساعت اعلامی هر یک در دو نوبت صبحگاهی و عصرگاهی بهره ببرند.
وی خاطر نشان ساخت: اداره ورزش شهرداری منطقه یک تهران در بخش های مختلف ورزشی شامل آموزش ها ، همایش ها ورقابت های ورزشی برنامه هایی را در سال جدید پیش رو دارد و امید است با تلاش همه جانبه روز به روز بر مشارکت شهروندان در فعالیت ورزشی افزوده شود .


نظر شما