۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۴۰

یوسفیان در گفتگو با مهر:

شالیکاران از قیمت خرید تضمینی برنج رضایت ندارند

شالیکاران از قیمت خرید تضمینی برنج رضایت ندارند

آمل - نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس گفت: به دلیل راضی نبودن کشاورزان از قیمت خرید تضمینی برنج، محصولشان را به مراکز خرید تحویل نمی دهند.

عزت الله یوسفیان ملا در گفتگو با خبرنگار مهر از کاهش قیمت برنج کشاورزان شمال کشور ابراز نگرانی و خاطرنشان کرد: به شخصه چندین مرتبه از طریق رسانه های مکتوب و ملی از کشاورزان خواستار فروش برنج شدیم اما کشاورزان حاضر به فروش برنج نیستند.

وی با بیان اینکه انتظار ما همراهی کشاورزان برای فروش برنج انبار شده در شالیکوبی ها بود اما کشاورزان حاضر به تحویل برنج خود نبودند، ادامه داد: در این راستا، دولت شروع به خرید تضمینی کرد اما کشاورزان به قیمت مصوب شده راضی نبودند و برنج را به مراکز خرید تضمینی تحویل ندادند.

وی گفت: باید در خرید تضمینی به فکر دولت باشیم که اگر دولت قیمت ها را بالا ببرد نمی تواند سوبسید افزایش برنج را جبران کند.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برای عدم واردات برنج قادر به مذاکره با دولت هستیم ولی با قاچاقچیان نمی توان مذاکره کرد، افزود: وقتی قاچاقچی برنج را وارد کند در نتیجه شاهد کاهش قیمت برنج داخلی خواهیم بود.

وی با اشاره آزاد شدن واردات برنج بیان کرد: مقرر شد که وزارت جهاد کشاورزی واردات برنج را به مدت سه ماه از طول سال در موعد برداشت برنج کشاورزان ممنوع کند که در سال گذشته این ممنوعیت به ۵ ماه افزایش یافت.

یوسفیان ملا ادامه داد: مصرف سالیانه برنج در کشور بیشتر از دو میلیون و ۸۰۰ هزار تن است که ما حدود یک میلیون تن احتیاج به واردات داریم.

وی با بیان اینکه آمل تنها شهری است که آب بهاء کشاورزی پرداخت نمی کند، گفت: در بعضی شهرها شاهد نرخ بالای آب بهاء کشاورزی هستیم.

یوسفیان ملا با اشاره به اینکه برای تامین آب کشاورزان آملی علاوه بر سهمیه گازوئیل این شهرستان، دو میلیون لیتر گازوئیل مازاد به آمل واگذار شد تا به تمام چاه های کشاورزی اختصاص داده شود، ادامه داد: برای اکثر چاه های کشاورزی مجوز برق دار کردن گرفتیم و برای برق دار کردن چاه های کشاورزی در آمل چندین میلیارد هزینه شد تا مردم مشکلی برای تامین آب نداشته باشند.

٣ ایستگاه جدید گاز به روش CNG در لاریجان احداث می شود

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی از احداث سه ایستگاه گاز جدید به روش CNG در بخش لاریجان خبرداد و افزود: در سه منطقه نمارستاق، نشل و بلقلم ایستگاه گاز احداث می شود که برای این مهم مناقصه گذاشته شد.

یوسفیان ملا با اشاره به اینکه هر یک از دهیاران و شورای روستاهای بخش لاریجان نقشه روستای خود را به اداره کل گاز استان تحویل دادند و بلافاصله پیمانکاران لوله گذاری را شروع کردند، ادامه داد: در حال حاضر ٨۰ درصد از روستاهای بخش کوهستانی لاریجان در حال لوله گذاری است.

وی لوله گذاری در بخش کوهستانی لاریجان را بسیار پر هزینه بر شمرد و گفت: هر انشعاب گاز در لاریجان ٢٧۵ میلیون ریال برای شرکت نفت هزینه دارد که ما برای این مهم تسهیلات دریافت و آن را به شرکت نفت دادیم.

یوسفیان با اشاره به اینکه هزینه انتقال گاز از شهر ری بسیار زیاد بود در صورتی که چندین نقطه زمین خریداری و در بعضی نقاط تونل و دیواره احداث شد، افزود: هم اکنون لوله گذاری از شهرری تا آستانه امامزاده هاشم منتقل شد و تا روزهای آینده لوله گذاری به سمت پلور منتقل خواهد شد.

وی زمان اتمام عملیات گازرسانی به منطقه کوهستانی لاریجان را بستگی به آب و هوا اعلام کرد و افزود:  شرایط انتقال لوله های متراژ بلند از محور هراز بسیار سخت است و در هر زمانی امکان انتقال لوله در این محور وجود ندارد و اتمام پروژه های عمرانی غیر قابل پیش بینی است.

یوسفیان گفت: در حال حاضر شهر رینه از نعمت گاز طبیعی برخوردار است و به زودی بیشتر از ۵ روستای اطراف رینه گاز دار خواهند شد.

کد خبر 4282591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha