۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۰۲

مدیرکل دامپزشکی لرستان خبر داد:

کاهش ۱۰۰ درصدی مبتلایان انسانی به بیماری «بروسلوز» در لرستان

کاهش ۱۰۰ درصدی مبتلایان انسانی به بیماری «بروسلوز» در لرستان

خرم‌آباد- مدیرکل دامپزشکی لرستان از کاهش ۱۰۰ درصدی مبتلایان انسانی به بیماری «بروسلوز» در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا توکلی ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به وضعیت بیماری «بروسلوز» یا «تب مالت» در لرستان اظهار داشت: آمار مبتلایان انسانی به «بروسلوز» در لرستان کاهش ۱۰۰ درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه این در حالی است که ۵۰ درصد پرسنل دامپزشکی کشور مبتلا به «بروسلوز» هستند، چون مرتب باید برای دام های مبتلا به تب مالت واکسن بزنند، تصریح کرد: فرآیند درمان بیماری «بروسلوز» طولانی است و شاید ۵ تا ۶ ماه فرد باید فیزیوتراپی کند و احتمال برگشت آن زیاد است، پادرد، سر درد و کمرددهای شدید از علائم این بیماری است.

مدیرکل دامپزشکی لرستان با تاکید بر اینکه در لرستان خوشبختانه قدم های بزرگی را برداشته ایم و با حمایت های مدیریت بحران استانداری لرستان توانستیم آمار مبتلایان انسانی به تب مالت را کاهش ۱۰۰ درصدی دهیم، یادآور شد: سال گذشته ۶ مانور را در ارتباط با بیماری های مختلف برگزار کردیم.

کد خبر 4290122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha