به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین امید شامگاه سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان با اشاره به موضوع تجمیع یا ادغام دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای اظهار داشت: هیچگاه موضوع ادغام دو دانشگاه مطرح نبوده است، بلکه بحث این بوده که دو دانشگاه در کنار یکدیگر قرار بگیرند و در کلان شورا و یا هیئت امنای واحد داشته باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تاکید بر اینکه در حال حاضر و در این دوره نیز بحث تجمیع مدیریتی دو دانشگاه علمی کاربردی و فنی و حرفه ای در دستور کار نیست و هر دو دانشگاه به صورت مستقل فعالیت می کنند، افزود: البته هماهنگی های بین دو دانشگاه در برنامه ریزی های درسی، ارتقای کیفیت و ماموریت ها بیشتر شده است.
امید یادآور شد: حتی در بحث آموزش های مهارتی کارکنان وظیفه نیز قرارداد را با دانشگاه فنی و حرفه ای به صورت مشترک امضاء کرده ایم، همکاری ها را بیشتر می کنیم چون اعتقاد داریم هم افزایی می تواند به این بخش از آموزش های مهارتی کمک کند.
اعلام لیست مراکز علمی کاربردی دولتی که باید تعطیل شوند
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تا قبل از مصوبه شورای عالی اداری، فعالیت تعدادی از مراکز علمی کاربردی اعم از دولتی و غیر دولتی را متوقف کرده بودیم، تعدادی هم خودشان فعالیت را متوقف کرده بودند مثل مراکز مربوط به وزارت راه، گفت: تعداد مراکز ما از ۱۰۷۲ مورد به ۸۴۰ مرکز در مهرماه ۹۶ رسید.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه دو روز پیش مصوبه شورای عالی اداری رسما به ما اعلام شد و لیست مراکز علمی کاربردی دولتی که نباید دانشجو بگیرند، مشخص شد، تصریح کرد: تکلیف مراکزی که متعلق به نهادهای عمومی غیردولتی بودند هم مشخص شد و مراکز جهاد دانشگاهی، هلال احمر و شهرداری ها پذیرش دانشجو خواهند داشت.
فعالیت ۲۸۱ مرکز دولتی تا مهرماه ۹۷ متوقف می شود
امید با تاکید بر اینکه بر اساس لیست اعلام شده، ۲۸۱ مرکز علمی کاربردی دولتی دیگر دانشجو نمی گیرند، افزود: البته پیش از این فعالیت تعدادی از این مراکز را در بهمن ماه متوقف کرده بودیم و در نهایت ۲۸۱ مرکز دولتی مهرماه ۹۷ متوقف می شوند.
وی با اشاره به اینکه در مجموع بازهم بیش از ۶۰۰ مرکز علمی کاربردی در کشور وجود خواهد داشت، یادآور شد: اگر هر مرکز علمی کاربردی در کشور حدود ۱۵۰۰ دانشجو بتواند داشته باشد، ۹۰۰ هزار دانشجو خواهیم داشت و این یعنی همچنان ظرفیت پذیریش دانشجو بسیار بالا است و جای نگرانی نیست.
فرصت واگذاری مراکز تا خرداد ماه
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تاکید بر اینکه این مصوبه نگفته که مراکز الزاما متوقف شوند بلکه اولویت اول واگذاری آن ها است، ادامه داد: تلاش می کنیم به کمک دستگاه های اجرایی این مراکز حتی الامکان واگذار شوند و در عرصه آموزشی بمانند.
امید خاطرنشان کرد: این مراکز برای واگذاری تا پایان سال تحصیلی ۹۸-۹۷ وقت دارند اما برای ما این زمان تا خردادماه است و باید تا قبل از خرداد برای واگذاری یا توقف فعالیت تصمیم بگیرند.
سرنوشت دانشجویان، مدرسین و کارکنان مراکز چه می شود؟
وی در خصوص وضعیت دانشجویان این مراکز نیز گفت: همه دانشجویان مراکز علمی کاربردی دانشجوی ما هستند، مراکز از طرف ما دانشجو تربیت می کنند و در نهایت این دانشجویان دانشنامه خود را از ما می گیرند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تاکید بر اینکه این مراکز موظف هستند تا پایان سال تحصیلی ۹۸-۹۷ دانشجویان را آموزش دهند، افزود: اگر در مرکزی دانشجویی در تحصیل خود عقب مانده بود، واحدهای استانی آنها را در مراکز دیگر جایابی می کنند و ما موظفیم آنها را فارغ التحصیل کنیم و این کار را می کنیم.
امید همچنین در خصوصی وضعیت مدرسین این مراکز دولتی نیز گفت: مدرسین اختصاصی مراکز نیستند، کسی که کد مدرسی داشته باشد در هر مرکزی می تواند درس بدهد.
وی خاطرنشان کرد: در رابطه با کارکنان مراکزی که باید فعالیت آن ها متوقف شود نیز توصیه ام این بوده و تلاش می کنیم که مراکز واگذار شوند تا کارکنان سر جای خود بمانند؛ حتی پیشنهاد کرده ایم هسته هایی از بین کارکنان ادارات شکل بگیرد و مرکز را اداره کنند تا کارکنان این مراکز بیکار نشوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه ما به وزرا اعلام کرده ایم که نقشی در واگذاری ها نداریم، ولی آنها باید از ما اجازه بگیرند و صلاحیت گروهی که می خواهد مرکز را بگیرد، ما باید تایید کنیم؛ خاطرنشان کرد: مطمئن باشید اجازه نمی دهیم در این رابطه سوء استفاده ای شود.


نظر شما