پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۱۹

میانگین بارش ها در آذربایجان شرقی به ۲۸۰.۹ میلی متر رسید

میانگین بارش ها در آذربایجان شرقی به ۲۸۰.۹ میلی متر رسید

تبریز- معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: میزان بارش های سال زراعی جاری این استان در پی بارندگی روزهای اخیر به ۲۸۰.۹ میلی متر رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اشجعی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته در سطح استان به طور میانگین ۳.۳ میلی متر بارش روی داده است، افزود: میزان بارش در سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۳.۵ درصد و نسبت به بلند مدت ۱۹.۱ درصد افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین بارش با ۹.۷ میلی متر از شهرستان کلیبر و کمترین بارش از شهرستان بناب با ۲ دهم میلی متر گزارش شده است.

اشجعی ادامه داد: در این مدت جلفا، میانه و عجبشیر با ۲۲ درجه و هریس و چاراویماق با هفت درجه سانتی گراد بالای صفر به ترتیب گرم ترین و خنک ترین شهرهای استان بودند.

وی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته دمای تبریز در گرمترین زمان به ۱۹ درجه و در سردترین زمان به ۱۲ درجه سانتی گراد بالای صفر رسید و دمای فعلی این شهر ۱۲ درجه سانتی گراد بالای صفر است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت سه درجه خنک تر شده است.

اشجعی افزود: سامانه بارشی تا روز سه شنبه (فردا) ادامه می یابد و از روز چهارشنبه تا شنبه هفته آینده جوی پایدار همراه با افزایش نسبی دما در استان حاکم می شود.

کد خبر 4296786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha